ćerkaako nešto mrzim to je da mi neko kroji dnevni raspored... i pritom ga ni sam ne poštuje
ćerkaako nešto mrzim to je da mi neko kroji dnevni raspored... i pritom ga ni sam ne poštuje
pa ništa![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ma neki deda dok sam čekala nešto u redu na pijaci, unosi se mom detetu u kolicima : Jaoo i tebe su morali da vuku, (tim rečima)što te nisu pustili da spavašAli onako priča sa sve osmehom...
Ja mu kažem :pa ne spava on toliko dugo ujutru! On sleže ramenima...
Mislim em nije hladno toliko, deca moraju malo na vazduh
A kad je hladno pogotovo čujem komentare , kažu mu "jao pa gde si ti pošao" Znači odem samo do prodavnice ispred zgrade da dete udahne vazduh !
Ali najjači su ujutru bez obzira koliko je sati, manje od devet nije , nekad deset kad izadjem i uglavnom komšije: "Jeste poranili ?"
-Jesmo poranili smo!A dan nam počne mnogo ranije, al ajde...
Ne znam , kao da žale decu kad vide da su napolju![]()
šta bwe brige, anđelice....meni i dan danas kažu, kad idem na pijacu u 11 ''jeste vredni, komšinice?''![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
uf što i mene zna da iznervira to indirektno džvonjkanje... kad se obraćaju detetu a poruka je jasna i zna se kome upućena![]()
davno beše ali sećam se i ja tih situacija: buci buci buc, pa devocice mawa zasto te mamica nije poklila necim...buci buci...a napolju 30 stepeni
![]()
Važi pričo ,ne nerviram se više , lakše mi je kad ispričam ...
Tačno fajf, obraćanje detetu, buci buci taj fazon,
Pazi ti njih ..
Ma bilo je i za to pokrivanje , zakopčavanje, sve živo ...
Ma samo ih ignorisati![]()
прича коју ми је ћерка управо иÑпричала, везано за веома извеÑно будућег пријатеља, Ñа којим мој драги није у "љубави"... беÑна Ñам и на њу што је допуÑтила да он тако извређа њеног оца у причи пред њом, и да она не одреагује... овоме не Ñмем ништа ни да кажем
мама....по хиљадити пут Ñам јој рекла да не Ñтруже тефлонÑки тигањ ножеми не вреди, бокте...не вреди...Ñве ћу те тигање да јој дам да ноÑи кад буде одлазила.
Magla , gusta kao testo , a koja me je jutros ispratila na posao a i dopratila...vlaga sto mi kosu kovrdza i jos svasta nesto ali necu dalje , da ne kvarim ovu prelepu muziku sto slusam.. Jesen stize dunjo moja... i legendarni Balasevic
![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
bankomat na sabajle...uopšte mi nije jasno kako takve stvari mogu da se dešavaju
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
јал мама јал лелемоод![]()
brati njegove lascivne izjave... moreeee
![]()
plotarius transpareticus
pa mozda malo sva ta guzva , galama, trka i zbrka.... rasprave do besvesti , ali mozda je to samo jos jedan dan u nizu , svakodnevnica......u kojoj neretko i uzivam..
Sta da ti kazem kad sve znas!
oni sto pilje u tebe i jos se drze na nepropisnoj udaljenostitj. previse blizu
kad ih nisam sutnula![]()
plotarius transpareticus
ništa još..tek je krenuo dan,
ia vremena
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukaviÄluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0