ne bih da se ponavljam...
ne bih da se ponavljam...
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
guzva , zurba ... ljudski bezobrazluk i cisto udaranje na inteligenciju... stvarno su kriminalni... ali to je ipak ( samo ) moj posao..![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!

Nečiji bezobrazluk...Na poslu, dabome...No srećom za takve ima ''leka''..![]()
pa eto i mene bezobrazluk....i tačno je, što si bolji prema nekome to je on gori prema tebi
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mene je iznerviraloooo![]()
ružno vreme, ptica koja me pokakila (al oprošteno joj je), jedan bahati vozač na ulici, i moja mama... previše za jedan dan
![]()
бушилица на поÑлу цео дан, бушилица овде у згради![]()
Pa jedna nevazno-vazna stvar a to je da su mi skupe namirnice za moju novu dijetu...
неке две бабе код фризера данаÑ...пола Ñата Ñу, док ниÑу довршиле Ñвој поÑао код фризера, причале о комшиницама које познајем у иÑкључиво негатовном контекÑту, кориÑтећи пÑовке...ужаÑ.
sneg...
ovo![]()
![]()
годинама идем улицом браће југовића ујутро и током по поднева...Ð½ÐµÐ²ÐµÑ Ð¾Ð²Ð°Ñ‚Ð°Ð½ је број гомилица људÑког измета у Ñвако доба дана на Ñваких 10-15м...запрепашћРна Ñам чињеницом да људи врше нужду тако чеÑто ван тоалета. Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð¼Ð¸ Ñе мој живот Ñмучио, ето.
brati stalno iste price
![]()
plotarius transpareticus
Pa vako: jutros sam otišla da mi izvadu krv, i bidnem ti ja tamo u laboratorije oko 7, kad tamo kao da se ceo grad sjatio.
Jedva sam se probila kroz masu ljudi, mahom penzionera, njih najviše ima, i nekako stignem na šalter kad kažu: Prijem završen!!!
Kaže, dođite ranije!![]()
...nije život što i poljem proći...

Pa otprilike, da si tamo u 6h-6 i 30h pa da nešto uradiš....
Mene baš ništa danas nije iznerviralo i sad ne znam da li da se zbog toga iznerviram...![]()
изнервирао ме андол....колико Ñам га попила и - ништа. нит је глава преÑтала да ме боли, нит ми је Ñпала температура.
ови мамлази из тепих ÑервиÑа...поÑлРµ две недеље коначно доноÑе тепихе - и? тепих из предÑобља, због ког Ñам Ñве и поÑлала на прање - ниÑу добро опрали - још Ñе оÑећа мачји урин. попи*дела Ñам.
mene ćerka iznervirala jer je ona bila nervozna, i stalno joj je šminka ispadala sa stola, pa sam onda i ja postala neurozna![]()
један дебели Ñом Ñа Ð¸ÐºÑ Ð½Ð¾Ð³Ð°Ð¼Ð°...излазРиз лифта Ñ˜ÑƒÑ‚Ñ€Ð¾Ñ Ð¿Ñ€Ð²Ð¸ и 'ладно не придржи врата, умало да ме треÑну по Ñред челенке![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0