sem kiše ništa![]()
sem kiše ništa![]()
mašina za veš, zar mora da trese celu kuću kad radi centrifuga![]()
prosula sam šolju ćaja![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nije bilo struje kad sam ustala jutros![]()
e nista odavno (dal da se zabrinem)
omnia praeclara rara
balavila sam celo jutro koliko su mi se jele prženice, još sinoć sam pomislila na njih, al reko, ajde napraviću sebi jednu dve ujutru... i završim sve obaveze oko živuljki, i otvorim frižider da uzmem jaja, kad ono prcmala poslednja 2 što su ostala obarila i ponela na posao
i tako, sad iz besa neću da doručkujem
![]()
znala sam da će biti još... nervira me što sa nekim glupostima nikako da izađem na kraj a odavno je trebalo![]()

jedan mail...koliko je velika ljudska zloba, sujeta, zavist ili šta već... ali šta se čudim, takvi smo mi srbi![]()

Jedan čika što radi ko obezbedjenje u nekoj maloj poštici, ja htela da udjem , vidim nema puno ljudi unutra, a napolju niko ne čeka,,,,I on mi zatvori vrata i kaže sačekajte....A unutra mesta kolko hoćeš , samo par ljudi čekalo, a znam kakva može da bude gužva, ništa mi nije bilo jasno , a napolju neka kišica glupa i ti moraš da čekaš ....
. Ja sam posle gunjdala za sebe, al šteta nije mogo da čuje...Kad je otvorio vrata i reko izvolte ja sam samo drsko rekla hvala i nisam ga ni pogledala....Ali su mu posle neki ljudi kasnije rekli , koji su isto čekali da on smiluje i da ih pusti, i nek su mu rekli. Baš jedan čovek kaže :svi mi moramo da slušamo i radimo šta nam neko kaže....
A jedna žena kad ga je pitala u čemu je razlika čekati unutra ili napolju , on kaže : Pa brže stignete na red ako čekate napolju![]()
Kiša koja je padala kad sam krenula kući sa slave... a ja bRez kišobrana![]()

Prestigao me jedan afto..dobar,nema šta..nije mi to krivo,al kad vidjeh đuru![]()
ućebana i sparušena kosa baš kad nije trebalo![]()

једна циганка на пијаци....изнервира ме сваки пут....кад год ме види, почне да виче ''шанел 5, шанел 5!''![]()
где си пошла с крмељиве очи

danas me sve nervira![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
manijak![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

trgovkinjane zna da provuče
![]()
neko se ponaša, to me iznerviralo![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0