pa, znam koga sam ja danas nanervirala![]()

pa, znam koga sam ja danas nanervirala![]()
где си пошла с крмељиве очи

Pa babe, ko će mene drugi da iznerviraNeke mnooogo fiiiine i kulturne
Za sve je kriva flacica što se zaglavila u tocak kolica ,posle nekog tandrkanja po asvaltu ja je primetim i bacim je , samo je to odjeknulo bas i jedna od te dve bakice promrlja :Kako baca! ccccc
Prvo mi je bilo smesno sto su pomislile da je to moje djubre koje bacam tek tako , da su bile blize rekla bi im, ali ko zna, one bi mozda mislile sto u svakom slucaju nisam bacila u kantu , (koje nisam videla u okolini) tako da se ne vredi raspravljati...A bas da nosim necije tudje djubre sa sobom , ma oću baš....i da guram kolica pri tom, ma da, stvarno sam trebala...
Iznervirala sam se što me eto tako osudise . Sve je stvar ugla gledanja.
Ma šta da se nerviram zbog njih, te iste me neće sutra pustiti na kasi pa platim pre njih, naročito te fiiiine, samo se brzo okrenu ako te vide sa detetom, praveći se da te nisu ni videle.
mene nema šta ne nervira ovih danaali konkretno danas me je iznervirao prvi komšija sa leve strane koji je u istoj sobi sa snajkom
i unučićima... već to mi je malo bolesno, jer je snajka bRez muža... i sva je istetovirana i neotesana
dernja se na tu decu non stop, oni nemogući, a deda, to je onaj što sam mu prenosila utakmicu, sve što radi opisuje naglas i priča o sebi u trećem licu...
e,evo deda vam je skuvao lepo čokoladno mleko u koje je stavio nutelu, pa razmutio, pa vam je deda spremio doručak... i bukvalno dok maže nešto na hleb on vrši prenos toga
a ja, sva izdrapana i nervozna zbog alergije, kad ih sve čujem i vidim na terasi, hoću da mrem![]()
nači kupila sam pokvaren sok u maksijuuskisao
gamad
mrzi me da se vraćam
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
naći nemoj da te mrzi, vrati se tamo i skreni im pažnju![]()

malo jutros..dok mi je momak neki točiJo gorivo ,onaj iza se unervoziooo..pa počeo da 'oda oko mene..pa sve da gleda i fićuka..žuri mu se.. a ja zinat rekNem..."Momak,sipaj pun" e,načekaćeš se
pa lijeno odem da platim karticom,a imala sam keš..pa biram vodu kao da biram cipele..svaku sam flašicu isčitala posebno
nećeš ti mene,već ću ja tebe iznervirati![]()
vidi direktorku što je opasna![]()
A better meal than me

indolencija moje mlade koleginice...kao da niko nema život, nego samo ona - samo ona pati, samo ona voli, samo ona napreduje, samo ona zna šta je zdrava ishrana, samo ona...a samo mira rmba.
glavobolja
Sta da ti kazem kad sve znas!
forumaši![]()
A better meal than me

jedan žena u minibusu...potrebna su joj dva sedišta da sedne i onda me još pita ''da li možete da se pomerite....a ja sedim do prozorakasam rekla da ne mogu, jer nema mesta, pogledala me je - besno
![]()
Nista..![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
nevreme![]()

a šta nije...![]()
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.

mama.
kasam joj rekla nešto za tamo neku žlezdu, rekla je ''ti missiš ako si doktor, da sve znaš''![]()
![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0