Ja sam ih videla u parku u centru grada da nešto pišu sa vlasnikom kuce koja trči bez povodca i korpe..
Ja sam ih videla u parku u centru grada da nešto pišu sa vlasnikom kuce koja trči bez povodca i korpe..
Večnost je čista sadašnjost.
al ce nas sve dovesti u red... trebalo ih je ranije izmisliti
Ma neće. Samo će da čuvaju red kod onih razmaženih iz kruga dvojke. Do nas neće stići..
Večnost je čista sadašnjost.
To ti misliš razmileli su se ko buba rusi... već sam dvaput ukrstio rogove sa njima
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Dragi moji , verovali vi meni ili ne pre mesec dana su hteli da pisu meni i mami prijavu! Subota tacno podne, dosao kamion sa drvima i covek ih naravno istovario i poceo da sece sa motrokom. Kad parkira se komunalna i naredjuju da se uklone drva sa trotoara i da se ugasi motorka jel ona smeta komsijama! Objasnim ja lepo komunalcu da mi sa tim istim komsijama zivimo vec 8 godina i da se i oni greju na isti nacin kao i mi. A sto se tice drva, pozvao sam ga da nam pomogne da utovarimo u podrum na sta se covek okrenu sede u automobil NOVI ( drzava toboze nema para) i odeeeeeeeeeeeeee! Moreeeeeeeeee
Prijatelj je potrebniji od vatre i vode- Erazmo Roterdamski
kod nas počeli sa pravim pravcatim kaznama
odrobijala sam novčano,naravno nekoliko prekršaja parkiranja na zelenu površinu,na trotoar..sad baš pazim
meni oni iz GSPa kad me napala ona devojka.. pretila mi da ce zove komunalnu policiju
mislim, ne znam.. dok sam bila u Uzicu, vidjal sam ih.. ali nesto nisam videla da ih ima u Kosjericu.. a i sto ce nam.. i tako mirno mesto
a mislim da sam rekla onoj devojci, da nemam ni komunalnu u mom gradicu, tacno bi me pojela
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
to nema u Nišu?
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
I ovo će kao i sve ostalo imati kalkulantski karakter, koga kazniti, koje odredbe primenjivati, a koje ne i tako dalje .... komunalni red je neophodan kako Beogradu (pre svega) tako i svim delovima Srbije, ovde nas valjda najviše ime pa je javašluk najveći, u manjim sredinama gde se većina ljudi poznaje, sem ako nisi nenormalan nećeš raditi razno-razne nepodobštine koje su u BGD džungli normalna stvar