jedna fenomenalna pesmica
Prvobitno napisano od planinar Oboje, a najčešće ovo drugo. Pitaj kojicu kada je sretneš. Ona sve to zna. ta kojica je mnogo pametna, a?
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Prvobitno napisano od Gđa Živka nisam namćor, samo odbijam da pričam pod petnjom batinama... Ma nije to samo pretnja. Ajd probaj da izađeš na ulicu.
Prvobitno napisano od Gđa Živka ovo neće na dobro da bude.. Za tebe ili za mene?
Prvobitno napisano od planinar Ma nije to samo pretnja. Ajd probaj da izađeš na ulicu. aha... samo da me oteraš iz kafane... pa nisam ja veverica..
Prvobitno napisano od planinar Za tebe ili za mene? za mene.. al nije kasno da nešto preduzmem...
Prvobitno napisano od mona jedna fenomenalna pesmica Slično se ja osećam očekujući kojicu.
Prvobitno napisano od Gđa Živka ta kojica je mnogo pametna, a? Aha, najpametnija, kada je sama.
Prvobitno napisano od Gđa Živka aha... samo da me oteraš iz kafane... pa nisam ja veverica.. Nego šta si, pa da promenim strategiju?
Prvobitno napisano od Gđa Živka za mene.. al nije kasno da nešto preduzmem... Za tebe?!! Sada ću opet da smislim nešto što će da te usreći.
Prvobitno napisano od planinar Aha, najpametnija, kada je sama. o.. baš sam mnogo srećna što nisam kojica...
Prvobitno napisano od planinar Nego šta si, pa da promenim strategiju? Što se mene tiče, ne moraš da menjaš strategiju. Meni je fino ovde.
Prvobitno napisano od planinar Za tebe?!! Sada ću opet da smislim nešto što će da te usreći. o.. to će da potraje...
Prvobitno napisano od Gđa Živka o.. baš sam mnogo srećna što nisam kojica... Nemoj da likuješ, ona je bolja od tebe. Ona me samo po malo nervira.
Prvobitno napisano od Gđa Živka Što se mene tiče, ne moraš da menjaš strategiju. Meni je fino ovde. Očekivao sam tvoje obožavaoce. Šta je s njima. Da nije neki fudbal na TV-u.
Prvobitno napisano od Gđa Živka Što se mene tiče, ne moraš da menjaš strategiju. Meni je fino ovde. Znači treba da smislim nešto što će da te usreći, pa da ti ne bude dobro.
Prvobitno napisano od Gđa Živka o.. to će da potraje... Neće, evo: ja sam lud.
Jel ove dve pobegoše zbog tebe ili zbog mene?
Prvobitno napisano od planinar Jel ove dve pobegoše zbog tebe ili zbog mene? im još kafana ovde
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Možda je pričalica otišla da priča o relativističkoj kvantnoj mehanici.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma