Prvobitno napisano od kojica ne, tako će tebi da zvoni... Zar ovako priča fina dama?
Prvobitno napisano od planinar Pogrešno. Ja mislim da si fina dama, ali ti me demantuješ. Pa nisam izgovorila reč do kraja. ko prava fina dama...
Prvobitno napisano od planinar Zar ovako priča fina dama? Naravno. A sad zamisli šta bih ti rekla da nesam ovako fina.
Prvobitno napisano od kojica Pusti radijo.. Evo, uključio sam. I šta sad?
Prvobitno napisano od kojica nemo da me nerviraš... Isto takođe.
Prvobitno napisano od kojica Naravno. A sad zamisli šta bih ti rekla da nesam ovako fina. Ne mogu da zamislim. Reci mi ti.
Prvobitno napisano od planinar Evo, uključio sam. I šta sad? Koji radijo si uključijo?
Prvobitno napisano od planinar Isto takođe. Pa to sam ja pevala bre..
Prvobitno napisano od planinar Ne mogu da zamislim. Reci mi ti. Ni ja ne mogu da zamislim. Od silne finoće.
Prvobitno napisano od kojica Jel ovo vrckaš kada je ona "noćas umirala" ili sada "moje medeno"..
Prvobitno napisano od kojica Pa to sam ja pevala bre.. A ja sam ozbiljno mislio.
Prvobitno napisano od planinar Jel ovo vrckaš kada je ona "noćas umirala" ili sada "moje medeno".. Bravoooo... ne mogu da verujem da si uspeo...
Prvobitno napisano od kojica Koji radijo si uključijo? Pa kako koji. Evo ovaj gde trenutno pevaju "moje medeno".
Prvobitno napisano od planinar A ja sam ozbiljno mislio. Ma vidim ja da si se nešto mngo uozbiljio.. neće da valja...
Prvobitno napisano od planinar Pa kako koji. Evo ovaj gde trenutno pevaju "moje medeno". aj da plešemo... Jel ti se sviđa muzika?
Prvobitno napisano od kojica Bravoooo... ne mogu da verujem da si uspeo... Pa šta sam to "uspeo", ušta si sumljala?
Prvobitno napisano od planinar Pa šta sam to "uspeo", ušta si sumljala? Ma nije važno... aj kao danas nećemo da se svađamo..
Prvobitno napisano od kojica aj da plešemo... Jel ti se sviđa muzika? Muzika mi se baš i ne sviđa, ali hoću da plešem: :raz_027:
Ops, kako ovo uskoči?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma