Prvobitno napisano od planinar Pa vidi, bre, i ti sve znaš. nisam ja kojici ni prineti
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Prvobitno napisano od mare tamo mi je nestajalo i po 20 dnevno a ovde?
Prvobitno napisano od pričalica ovo je eklatantan primer kako navodi vodu na svoju vodenicu Pa čuj, ko nije za sebe nije ni za drugoga.
Prvobitno napisano od planinar Ma ne bre, nego ne mogu da lažem. jao.. aj sad opet.. nemoj da lažeš, reci istinu
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Prvobitno napisano od planinar Pa čuj, ko nije za sebe nije ni za drugoga. to je tačno....kad sam ja srećna - svi oko mene su srećni...ali, nadam se da si takav kao ja
Prvobitno napisano od pričalica nisam ja kojici ni prineti a što da mi te prinose..
Prvobitno napisano od pričalica nisam ja kojici ni prineti Pa dobro de nisi, ali ako se malo potrudiš....
Prvobitno napisano od planinar Pa dobro de nisi, ali ako se malo potrudiš.... a šta trebam da joj radim kad je prinesu..
Prvobitno napisano od pričalica a ovde? pa pre neki dan sam imao preko 4100 a juče preko 4700 valjda
Prvobitno napisano od kojica a šta trebam da joj radim kad je prinesu.. da me okadiš
Prvobitno napisano od pričalica to je tačno....kad sam ja srećna - svi oko mene su srećni...ali, nadam se da si takav kao ja Da li ovo da razumem kao malo vode i na tvoju vodenicu?
Prvobitno napisano od kojica a šta trebam da joj radim kad je prinesu.. Ja to ne bih nikoga pitao kada bi je meni prineli.
Prvobitno napisano od planinar Da li ovo da razumem kao malo vode i na tvoju vodenicu? samo malo hahahaha
Prvobitno napisano od mare pa pre neki dan sam imao preko 4100 a juče preko 4700 valjda To znači da ćeš do ponedeljka da imaš oko 6000 i dobićaš keca iz fizike.
Prvobitno napisano od planinar To znači da ćeš do ponedeljka da imaš oko 6000 i dobićaš keca iz fizike. što baš iz fizike
Prvobitno napisano od pričalica da me okadiš
Prvobitno napisano od planinar Ja to ne bih nikoga pitao kada bi je meni prineli.
Prvobitno napisano od planinar To znači da ćeš do ponedeljka da imaš oko 6000 i dobićaš keca iz fizike. on će sve jedno dobiti keca iz fizike.. ne voli ni fiziku ni matematiku..
Prvobitno napisano od planinar To znači da ćeš do ponedeljka da imaš oko 6000 i dobićaš keca iz fizike. neću jer dnevno ne mogu ni 100 posta da napišem a i ne idem u školu
Prvobitno napisano od pričalica samo malo hahahaha E pa pazi sad. Vodenica će da proradi ako se navede neki minimum vode, znaš ti to : moment svih sila trenja , moment sile usled promene impulsa vode pri udaru u lopatice pogonskog točka...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma