Prvobitno napisano od katica krvopija.. sreća da meni nije prirasla za srce Čuvaj se da te ne zaskoči iznenada.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od planinar Mislim da je onako bilo bolje jer možete sa čata da odete tamo gde je neko nešto napisao. Sviđa mi se kako razmišljaš.. i ja sam navikla na poštara i baš mi nedostaje..
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Prvobitno napisano od planinar Da je u pitanju kojica znao bih da bi to večeras nakuckala. Za tebe ne znam. Ja sam joj sve poruke ukrala..
Prvobitno napisano od katica pa šta ti radiš dok ona melje? Dosađujem se sve dok dobro melje. Kad zabrlja poprevljam.
Pozdrav, odoh da odgledam neki film.
Prvobitno napisano od katica Ja sam joj sve poruke ukrala.. Pa onda bi prema avataru, i prema onoj u glavi, trebala da se zoveš bubica a ne katica.
Prvobitno napisano od planinar Pa onda bi prema avataru, i prema onoj u glavi, trebala da se zoveš bubica a ne katica. kojoj u glavi.. pobedilo me dete u neljuti se čoveče..
http://www.youtube.com/watch?v=wawBB...eature=related
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Prvobitno napisano od katica Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće.. Tastaturu sam razlupo sam. Sad lupam po njenoj. Tastaturi.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. Ko je tebe lupo po glavi pa si celav? Ruka joj se pozlatila.
Prvobitno napisano od planinar Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj.
Šta se smeješ.. ja nisam razumela...
Prvobitno napisano od katica Šta se smeješ.. ja nisam razumela... Zato se i smejem.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Zato se i smejem. Evo i ja ti se pridružujem.. Ops, pogrešan smajli. Treba ovako:
Prvobitno napisano od planinar Evo i ja ti se pridružujem.. Ops, pogrešan smajli. Treba ovako: Pogrešan smajli a..
Prvobitno napisano od katica Pogrešan smajli a.. O zdravo gospođice katice. Kako si? Pa pogrešio sam, šta ću. Navikao sam ja na onaj smajli, jer sam ga nekada često upotrebojavao.
Prvobitno napisano od planinar O zdravo gospođice katice. Kako si? Pa pogrešio sam, šta ću. Navikao sam ja na onaj smajli, jer sam ga nekada često upotrebojavao. Pa ja ne znam dal je gore to što mi batinama pretiš , ili to što mi se smeješ.. evo sad razmišljam koji je smajli pogrešniji...
Prvobitno napisano od katica Pa ja ne znam dal je gore to što mi batinama pretiš , ili to što mi se smeješ.. evo sad razmišljam koji je smajli pogrešniji... Pa ja sam se obratio superiški a ne tebi. Za tebe samo čokolada, ali da je tu kojica-zna se.
Prvobitno napisano od planinar Pa ja sam se obratio superiški a ne tebi. Za tebe samo čokolada, ali da je tu kojica-zna se. Ne, ne.. ti si se pridružio superiški koji se meni smeje... I sve više mislim da je kojica upravu i da si ti ipak zaslužio da te maltretira..
Prvobitno napisano od katica Ne, ne.. ti si se pridružio superiški koji se meni smeje... I sve više mislim da je kojica upravu i da si ti ipak zaslužio da te maltretira.. Probaj samo i ti i onda ti ne gine. Za sada je jer si mirna, tiha, lepo divaniš, čista suprotnost od pomenute.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma