Prvobitno napisano od planinar Pazi G nemoj ni sa čim da preteruješ. Vidiš šta može da te snađe. a to sam ja a ne g...
Prvobitno napisano od planinar Otkada si ti G postao nastavnik? Dakle strašno.. E, aj pusti radio..
Prvobitno napisano od planinar Otkada si ti G postao nastavnik? Prvobitno napisano od planinar Pazi G nemoj ni sa čim da preteruješ. Vidiš šta može da te snađe. Nisam, znam
Prvobitno napisano od kojica To je G a ne kojica. Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... Oooo, bože me sačuvaj, pa ko je ovde G a ko kojica?
Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... ma to smo mi ... a on i tako neće razumeti...
Prvobitno napisano od G Nisam, znam Jel ovaj čovek opsednut nekim demonom? Da ga lečimo?
Prvobitno napisano od kojica Dakle strašno.. E, aj pusti radio.. Oću, ako mi kojica sredi da čujem "Čuvam ovce dole u strnjike".
Prvobitno napisano od kojica Jel ovaj čovek opsednut nekim demonom? Da ga lečimo? Egzorcizam koleginice Idem od presvetog nabaviti odobrenje...
Prvobitno napisano od kojica a to sam ja a ne g... E sad je pitanje ko je to "ja", u ovoj zamršenoj situaciji?
Prvobitno napisano od planinar Oooo, bože me sačuvaj, pa ko je ovde G a ko kojica?
Prvobitno napisano od planinar Oću, ako mi kojica sredi da čujem "Čuvam ovce dole u strnjike". Još nismo ovce nabavili.
Prvobitno napisano od G Egzorcizam koleginice Idem od presvetog nabaviti odobrenje... Nemamo vremena sad za papirologiju. Slučaj je hitan.
Prvobitno napisano od planinar E sad je pitanje ko je to "ja", u ovoj zamršenoj situaciji? Pa ti..
Prvobitno napisano od kojica Nemamo vremena sad za papirologiju. Slučaj je hitan. Jel sišao sa Babe ili da uzmemo landrovera iz biskupije?
Sišao je odavno. Ne znam gde je sada.
Prvobitno napisano od kojica Još nismo ovce nabavili. Eh, znam da se vadiš, jer kad nabavite ovce moraću da čekam leto zbog strnjike.
Prvobitno napisano od kojica Sišao je odavno. Ne znam gde je sada. ni ja
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Prvobitno napisano od kojica Pa ti.. A ko je onda kojica a ko si ti?
Prvobitno napisano od planinar Eh, znam da se vadiš, jer kad nabavite ovce moraću da čekam leto zbog strnjike. Najbolje će biti da ti otpevaš pesmu i pošalješ nam snimak. Na kojoj si sad planini? Gde da te nađemo?
Prvobitno napisano od pričalica ni ja Pričooo..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma