Prvobitno napisano od planinar http://www.fotosearch.com/bthumb/CSP...6/k1163625.jpg Ej, ej, ne prenagljuj sa zaključcima, ovo sam JA slikao (a ti znaš da mi je Baron Minhauzen bio stric). :raz_067::raz_067::raz_067:
Prvobitno napisano od pričalica pa baš zato....treba da ide kad se njoj ide....a ne kad joj se kaže. Kako da ide iz svoje kafane? Kovač stalno sedi u svojoj čak i kad je iznajmi nekome...:raz_067:
Prvobitno napisano od G Kako da ide iz svoje kafane? Kovač stalno sedi u svojoj čak i kad je iznajmi nekome...:raz_067: ma, on sedi iza i sunča se...gospodin čovek.
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Prvobitno napisano od pričalica pa baš zato....treba da ide kad se njoj ide....a ne kad joj se kaže. E ne može. Treba da ide tek kada je pustimo.
Prvobitno napisano od trojica :raz_067::raz_067::raz_067: Ubio me Bog ako ne znam šta si pomislila, čim se ovako "cepaš".
Prvobitno napisano od planinar E ne može. Treba da ide tek kada je pustimo. ma jes...njena kafana, a ti bi da naređuješ...gde to ima? mrš.
Prvobitno napisano od pričalica ma, on sedi iza i sunča se...gospodin čovek. Mene sramota da pričam ali on ne sedi nego leži iza i to kod bazena... Mislim leti...I ja često svratim...Zbog bazena ne Chivasa...
Prvobitno napisano od G Mene sramota da pričam ali on ne sedi nego leži iza i to kod bazena... Mislim leti...I ja često svratim...Zbog bazena ne Chivasa... ma da....videh i ja da leži ...pogrešno sam se izrazila. ali, da je gospodin - gospodin je. ko šta radi u kafani, baš ga brigE.
Prvobitno napisano od pričalica ma jes...njena kafana, a ti bi da naređuješ...gde to ima? mrš. Ima na brdovitom Balkanu. Ovde se zna ko je gazda.
Prvobitno napisano od pričalica ma da....videh i ja da leži ...pogrešno sam se izrazila. ali, da je gospodin - gospodin je. ko šta radi u kafani, baš ga brigE. Takvi smo mi ... Onu sliku sam ja slikao preko čaše
Prvobitno napisano od G Takvi smo mi ... Onu sliku sam ja slikao preko čaše sram te bilo
dobro veče kafanski ljudovi....imal šta das popije ovde il se samo palamudi????
Prvobitno napisano od pričalica sram te bilo Zašto ??? I mi privatnici imamo dušu...
Prvobitno napisano od Z dobro veče kafanski ljudovi....imal šta das popije ovde il se samo palamudi???? Ja sam trezvenjak, znači ovo drugo, bar što se mene tiče.
pa i kafa bi prijala...nije da ne bi....
Prvobitno napisano od Z dobro veče kafanski ljudovi....imal šta das popije ovde il se samo palamudi???? Izvolite...
Pala-mudi,to neki koktel?
http://www.slepadeca.com
A gde li odoše ona trojica u jednoj.
Prvobitno napisano od G Izvolite... eeeeeeee,viš šta je domaćin....još da imam i DIVNO društvoooooooo....ugođaj do bola... hvalaaaaaaaaaaa G...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma