Prvobitno napisano od planinar Evo testa: želim da čujem pesmu: Bed of Roses I uz nju ću sa tobom da zaigram "Moravac". Pa kako sad u sred bloka narodnjaka da ubacimo rok? Oćeš ''mile voli disko''?
Prvobitno napisano od kojica ooo.. pa taj je imao vecej.. napredno, napredno.. a jel električni? Beše jedan što je držao kurseve o električnim instalacijama. I to je izgledalo ovako: "Nekad se kao uzemljenje koristila vodovodna mreža. Od toga se odustalo. Iz očiglednih razloga"
Prvobitno napisano od Man planinar sluša Bon Jovi Da bre.. on samo rok sluša... pa i u kafani...:raz_117:
Prvobitno napisano od kojica Pa kako sad u sred bloka narodnjaka da ubacimo rok? Oćeš ''mile voli disko''? Pa treba da pokažeš svoju moć i uticaj. Lako je u rok-blioku, ubaciti rok. Ajd, ajd, pokaži se.
Atačment 2419
Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko
Prvobitno napisano od Man planinar sluša Bon Jovi Koji ti je ovaj Dobri Jova?
Prvobitno napisano od Zazijavalo Beše jedan što je držao kurseve o električnim instalacijama. I to je izgledalo ovako: "Nekad se kao uzemljenje koristila vodovodna mreža. Od toga se odustalo. Iz očiglednih razloga" Eee, a ja sam video kako je jedan napravio uzemljenje: zabio je šipku u zemlju u saksiji.
Prvobitno napisano od Zazijavalo Beše jedan što je držao kurseve o električnim instalacijama. I to je izgledalo ovako: "Nekad se kao uzemljenje koristila vodovodna mreža. Od toga se odustalo. Iz očiglednih razloga" :raz_067::raz_067::raz_067:
Prvobitno napisano od planinar Pa treba da pokažeš svoju moć i uticaj. Lako je u rok-blioku, ubaciti rok. Ajd, ajd, pokaži se. A ti bi preko veze.. a? E neće moći. Muzičke želje idu samo regularnim putem.
Prvobitno napisano od kojica Da bre.. on samo rok sluša... pa i u kafani...:raz_117: Gasim radio, napuštam kafanu, ne znam šta sam kao planinar i tražio ovde.
Prvobitno napisano od Man Atačment 2419 eto... :raz_067:
Prvobitno napisano od planinar Gasim radio, napuštam kafanu, ne znam šta sam kao planinar i tražio ovde. Pa de ćeš sad? Taman smo se pomirili.
Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: Razjasni mi poentu, pa da se i ja smejem.
Prvobitno napisano od planinar Razjasni mi poentu, pa da se i ja smejem. Ne mogu od suza.. razočaro si me što hoćeš da odeš...
Prvobitno napisano od kojica Pa de ćeš sad? Taman smo se pomirili. Ne isplači sve večeras. Ostavi nešto i kada te ponovo iznerviram do suza.
Prvobitno napisano od planinar Eee, a ja sam video kako je jedan napravio uzemljenje: zabio je šipku u zemlju u saksiji. To sam bio ja. Kad mi tašta prala na veš mašinu. I crkla mašina. Od indukcije prikačene na taštu.
Prvobitno napisano od kojica Ne mogu od suza.. razočaro si me što hoćeš da odeš... Od suza radosnica, da, a ja stvarno pomislio da si se pomirila samnom.
Prvobitno napisano od planinar Ne isplači sve večeras. Ostavi nešto i kada te ponovo iznerviram do suza. nedelja i svi ste tu, a meneee s vama nemaaaaa...
Prvobitno napisano od Zazijavalo To sam bio ja. Kad mi tašta prala na veš mašinu. I crkla mašina. Od indukcije prikačene na taštu.
Prvobitno napisano od Zazijavalo To sam bio ja. Kad mi tašta prala na veš mašinu. I crkla mašina. Od indukcije prikačene na taštu. A šta si ti hteo, da ti crkne tašta?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma