Prvobitno napisano od planinar Zdravo mare. Jesi li ti stvarno iz Niš? znam da je teško u to poverovati
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim? - A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Prvobitno napisano od planinar Bravo za mene. Evo preko jedne godine te nisam iznervirao. Kamo sreće da je i obrnuto. Kako to misliš, preko jedne godine?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Pa da.. tako si dobro i Džems Bonda glumio.. E, da, jesi videla, a? Samo mi fali neka od onih bondovica, pa da budem pravi pravcati.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od kojica Kako to misliš, preko jedne godine? Ne računam onih nekoliko pre ove godine.
Prvobitno napisano od mare znam da je teško u to poverovati Zašto?
Prvobitno napisano od planinar Zašto? inače ne bi postavio to pitanje, da veruješ da sam iz niša
Prvobitno napisano od planinar E, da, jesi videla, a? Samo mi fali neka od onih bondovica, pa da budem pravi pravcati. Pa nemamo ovde bondovicu..
Prvobitno napisano od mare inače ne bi postavio to pitanje, da veruješ da sam iz niša Vidi stvarno. A ti si poverovao da sam ja sa nekog brda ili iz dola, ili s brda sdola?
Prvobitno napisano od kojica Pa nemamo ovde bondovicu.. Pa nađi mi neku.
Prvobitno napisano od planinar Vidi stvarno. A ti si poverovao da sam ja sa nekog brda?
Prvobitno napisano od planinar Pa nađi mi neku. de da je nađem.. gde ih ti obično nalaziš?
Prvobitno napisano od mare inače ne bi postavio to pitanje, da veruješ da sam iz niša E sada znam da nisi iz Niša inače bi kraj tvoje rečenice bio: "da veruješ da sam iz niš"
Prvobitno napisano od kojica Šta se cepaš, pa ti znaš da sam ja iz neke nedođije.
Prvobitno napisano od planinar Šta se cepaš, pa ti znaš da sam ja iz neke nedođije. Sad si Petar Pan? Pa polako sa tim ulogama, ne mogu da popamtim.
Prvobitno napisano od kojica de da je nađem.. gde ih ti obično nalaziš? He, heee, , one, znaš, obično nalaze mene.
Prvobitno napisano od planinar He, heee, , one, znaš, obično nalaze mene. Pa tako reci.. Hajde se sad lepo pretvori u Bonda i da čekamo da te neka nađe.
Prvobitno napisano od kojica Sad si Petar Pan? Pa polako sa tim ulogama, ne mogu da popamtim. Pa šta ću kada sam tražen. A najlakše mi je pala jedna uloga u jednom istorijskom filmu na jednom dvoru.
Prvobitno napisano od planinar Pa šta ću kada sam tražen. A najlakše mi je pala jedna uloga u jednom istorijskom filmu na jednom dvoru. Koja?
Prvobitno napisano od kojica Pa tako reci.. Hajde se sad lepo pretvori u Bonda i da čekamo da te neka nađe. Taman posla. Neću da stvaram gužvu ovde.
Prvobitno napisano od kojica Koja? Pa, ovaj, kako da ti kažem. Ma uveseljavao sam princezu.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma