Prvobitno napisano od planinar Taman posla. Neću da stvaram gužvu ovde. Ih.. ko da bi to bila neka gužva..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Pa, ovaj, kako da ti kažem. Ma uveseljavao sam princezu. Jednu?
Prvobitno napisano od kojica Ih.. ko da bi to bila neka gužva.. Bi, bi, garant. A ti opet pokušavaš da me ubiješ u pojam.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od kojica Jednu? Ahaa.
Prvobitno napisano od kojica Jednu? Prvobitno napisano od planinar Ahaa. Šta je sa tobom danas? Ja odugovlačim sa nadom da napraviš jedan od onih tvojih čuvenih zaključaka u vezi mene. Jesi li ti kojica ili njena sestra?
Prvobitno napisano od planinar Bi, bi, garant. A ti opet pokušavaš da me ubiješ u pojam. Ma neee.. taman posla.. nego, velika je kafana ima mesta za sve...
Prvobitno napisano od planinar Ahaa. Koju?
Prvobitno napisano od planinar Šta je sa tobom danas? Ja odugovlačim sa nadom da napraviš jedan od onih tvojih čuvenih zaključaka u vezi mene. Jesi li ti kojica ili njena sestra? E svašta od tebe. Pa ja sam tvoj najbolji prijatelj.
Prvobitno napisano od kojica Ma neee.. taman posla.. nego, velika je kafana ima mesta za sve... Ma kakvi velika. Vidiš da ti i ja jedva stajemo. No, da te pitam, do kada će da stoji ono što si mi podmetnula a ja javno priznao?
Prvobitno napisano od kojica Koju? Ček da vidim o čemu smo ono pričali................... Aaa, pa onu retardiranu.
Prvobitno napisano od planinar Ma kakvi velika. Vidiš da ti i ja jedva stajemo. No, da te pitam, do kada će da stoji ono što si mi podmetnula a ja javno priznao? Ma to se samo čini.. znaš onu čuvenu ''de čeljad nije besna, kuća nije tesna'' il tako nekako.. Šta sam podmetnula?
Prvobitno napisano od kojica E svašta od tebe. Pa ja sam tvoj najbolji prijatelj. ŠTAAA...
Prvobitno napisano od planinar Ček da vidim o čemu smo ono pričali................... Aaa, pa onu retardiranu. retardiranu... Ma koji je to film?
Prvobitno napisano od planinar ŠTAAA... Jesi živ?
Prvobitno napisano od kojica Ma to se samo čini.. znaš onu čuvenu ''de čeljad nije besna, kuća nije tesna'' il tako nekako.. Šta sam podmetnula? Ma znaš ti, znaš.
Prvobitno napisano od planinar Ma znaš ti, znaš. Ne znam. Hajde lepo reci, pa da rešimo taj nesporazum.
Prvobitno napisano od kojica Jesi živ? Nisam. Ono si mi podmetnula.
Prvobitno napisano od kojica Ne znam. Hajde lepo reci, pa da rešimo taj nesporazum. Nema nesporazuma. Ja sam javno priznao da je istina, a što se po nekad iznenadim, to je dok svest dođe iznad podsvesti.
Prvobitno napisano od planinar Nisam. Ono si mi podmetnula. Ma šta si zapeo sa tim podmetnula pa podmetnula.. hajde uradi ovaj test http://razbibriga.net/showthread.php...-Koje-ste-vere i objavi rezultate, ako smeš..
Prvobitno napisano od kojica retardiranu... Ma koji je to film? "Luda na dvoru kralja Artura". Ono "u" je kratkouzlazno.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma