Prvobitno napisano od planinar Ma imam je ja u kompu, ne brini. Samo mi fali "čuvam ovce.....", to nigde da nabavim ne mogu. A jesi li ti siguran da si nekada čuo tu pesmu? Možda si sanjao.
Prvobitno napisano od planinar E zbog ovog "možda" konačno i malo skromnosti od tebe. pa naravno.. pored svega, ja sam i skromna...
Prvobitno napisano od kojica A jesi li ti siguran da si nekada čuo tu pesmu? Možda si sanjao. Čuj sanjao, pa ja sam je i pevao kada sam čuvao ovce.
ovja krug sam smislio ovaj krug sam stvorio...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica pa naravno.. pored svega, ja sam i skromna... Da, da, tvojim vrlinama nema kraja.
Prvobitno napisano od planinar Čuj sanjao, pa ja sam je i pevao kada sam čuvao ovce. ajoj.. mučene ovce.. Pa šta im se desilo?
Prvobitno napisano od kojica ovja krug sam smislio ovaj krug sam stvorio... Kojice dete imaš li temperaturu?
Prvobitno napisano od planinar Da, da, tvojim vrlinama nema kraja. Baš si lepo to primetio.
Prvobitno napisano od kojica ajoj.. mučene ovce.. Pa šta im se desilo? Pa eto, nisam uspeo da ih sačuvam.
Prvobitno napisano od planinar Kojice dete imaš li temperaturu? ne znam.. što?
da mi je biti morski pas..
Prvobitno napisano od kojica Baš si lepo to primetio. Jesam, nego šta, mogu da ti ih i nabrojim.
Prvobitno napisano od kojica da mi je biti morski pas.. Ju, dalje te bilo!
Prvobitno napisano od planinar Pa eto, nisam uspeo da ih sačuvam. Znala sam. Pa ko ih tebi dade da ih čuvaš?
Prvobitno napisano od planinar Jesam, nego šta, mogu da ti ih i nabrojim. Kako ćeš to izvesti kada su bezbrojne baš me zanima..
Prvobitno napisano od planinar Ju, dalje te bilo! kao prava morska nemaaaan..
Prvobitno napisano od kojica ovja krug sam smislio ovaj krug sam stvorio... Prvobitno napisano od kojica da mi je biti morski pas.. Prvobitno napisano od kojica ne znam.. što? Pa kako što, zaboga?
Prvobitno napisano od planinar Pa kako što, zaboga? pa to ti je rok...
korak napred natrag dva, ode godina..
Prvobitno napisano od kojica Kako ćeš to izvesti kada su bezbrojne baš me zanima.. Vrlo jednostavno: ti si skromna, skromna, skromna........................................... .................................................. .........................
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma