Добро вече
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od kojica I nije ti neka kletva.. to se već dešavalo i ja samo uključim komp u drugu utičnicu.. Uuuu, vidi kako si se dosetila. E pa dobro, onda ću ti ukinuti nulu a ne fazu.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Добро вече Uh, za malo pa i večeras da ne vidim pozdrav. Dobro veče (za večeras) i Dobro veče (za neki drugi put kada ne budem video tvoj pozdrav. Može li ovo da se računa?)
Prvobitno napisano od planinar Uuuu, vidi kako si se dosetila. E pa dobro, onda ću ti ukinuti nulu a ne fazu. E pa ovo je pun pogodak.
Ma koje bre?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Ma koje bre? Vidi pa ti si tu. Ovaj, pa, šalio samse mame mi. Nemoj da se odmah ljutiš. Pa samo što sam došao, a ti već ljuta. Šta će da bude kada odem?
A što da se ne ljutim?
Prvobitno napisano od kojica A što da se ne ljutim? Pa meni je drago kada te ovde zateknem veselu a posle razgovora sa tobom ispratim ljutu. Ako si sada ljuta šta će da bude posle razgovora?
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od planinar Pa meni je drago kada te ovde zateknem veselu a posle razgovora sa tobom ispratim ljutu. Ako si sada ljuta šta će da bude posle razgovora? hm.. da vidim... biću vesela?
Prvobitno napisano od supermen*prvi dobro veče..
Prvobitno napisano od kojica hm.. da vidim... biću vesela? Je li zato što sam te oraspoložio ili zato što smo prekinuli razgovor?
Prvobitno napisano od kojica dobro veče..
Prvobitno napisano od supermen*prvi Zdravo. Gde si ti, nema te?
Prvobitno napisano od planinar Je li zato što sam te oraspoložio ili zato što smo prekinuli razgovor? ti da me oraspoložiš.. da, naravno, to može da se desi samo kad odeš..
Prvobitno napisano od supermen*prvi Pa valjda ne vrebaš i mene ovako da zgrabiš kao kojicu?
Prvobitno napisano od planinar Pa valjda ne vrebaš i mene ovako da zgrabiš kao kojicu? kad te ščepa, pa te zgrabi...:raz_067: gotov si... :raz_067:
Prvobitno napisano od planinar Pa valjda ne vrebaš i mene ovako da zgrabiš kao kojicu?
Prvobitno napisano od kojica ti da me oraspoložiš.. da, naravno, to može da se desi samo kad odeš.. E, ali ja u tom slučaju ostajem.
Prvobitno napisano od planinar E, ali ja u tom slučaju ostajem. Aha.. da nije sutra radni dan, možda bi i ostao..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma