Prvobitno napisano od kojica Samo sam reklamirala novog smajlija. Gde ćeš da odeš? Zašto se zove smajli ako plače?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Zašto se zove smajli ako plače? možda zato što smešno plače..
a vidi što sam ti drugaricu našla..
Prvobitno napisano od kojica možda zato što smešno plače.. Da. Uvek imaš pravi odgovor.
Prvobitno napisano od kojica a vidi što sam ti drugaricu našla.. Kako drugarica, pa vidiš da nijednom nije pala.
Prvobitno napisano od planinar Da. Uvek imaš pravi odgovor. Šta si očekivao..
Prvobitno napisano od planinar Kako drugarica, pa vidiš da nijednom nije pala. To ti je instruktorka?
Prvobitno napisano od kojica a vidi što sam ti drugaricu našla.. Pa ja sam sada planinar i planinarim. Imaš li neku takvu? Samo, molim te, nemoj da posustane na pola brda.
Prvobitno napisano od planinar Pa ja sam sada planinar i planinarim. Imaš li neku takvu? Samo, molim te, nemoj da posustane na pola brda. Jer ti posustaneš još u podnožju? Aj naćiću neku takvu..
Prvobitno napisano od kojica To ti je instruktorka? Pa prvo mora da me nuči da padam, pa onda ostalo.
Prvobitno napisano od planinar Pa prvo mora da me nuči da padam, pa onda ostalo. E sad ne razumem. Pa jel znaš ti da padaš ili padaš bezveze?
Prvobitno napisano od kojica Jer ti posustaneš još u podnožju? Aj naćiću neku takvu.. Aha, pa ja planinarim samo u podnožju.
Prvobitno napisano od kojica E sad ne razumem. Pa jel znaš ti da padaš ili padaš bezveze? Pa ja uopšte ne padam jer ne skijam, ali očekujem da instruktorka padne.
Prvobitno napisano od planinar Aha, pa ja planinarim samo u podnožju.
Prvobitno napisano od kojica Šta se smeješ? Nisi, valjda, i ti pomislila isto što i ja?
Prvobitno napisano od planinar Pa ja uopšte ne padam jer ne skijam, ali očekujem da instruktorka padne. Eh.. ko ne očekuje..
Prvobitno napisano od planinar Šta se smeješ? Nisi, valjda, i ti pomislila isto što i ja? Ja sam svašta pomislila.
Prvobitno napisano od kojica Ja sam svašta pomislila. Eto, isto što i ja.
Prvobitno napisano od kojica Eh.. ko ne očekuje.. Zar si opet pomislila na svašta?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma