Prvobitno napisano od planinar Vidi stvarno, progutao sam dva slova. A i bolje što je tako jer sam mogao i da pogrešim brzim kucanjem, pa da se zabezekneš. Ovako bar nisi začuđena. ne, nema šanse ...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Princess krofna Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača
Prvobitno napisano od Princess krofna Pa ti onda nisi planinar...ti si...nindža kornjača Možda, pitaću kojicu da li sam i to. Ona sve zna o meni.Jer kada sam prošao Goliju, prešao Jelicu i popeo se na Babu, ubedila me je da sam i planinar.
Prvobitno napisano od planinar Probaj me. ma hajde molim te.. bolje da se ne blamiraš pred ovim narodom ovde...
Prvobitno napisano od planinar Možda, pitaću kojicu da li sam i to. Ona sve zna o meni.Jer kada sam prošao Goliju, prešao Jelicu i popeo se na Babu, ubedila me je da sam i planinar. Možda bi pomoglo da se pogledaš u ogledalo? Jel vidiš nekog zelenog stvora?
Prvobitno napisano od Milojčica prvi put zavirim i neke nepristojne ponude Kako nepristojne? Moje su namere časne i poštene. Nego tu nešto ne štima sa tvojim zadnjim mislima, čini mi se.
Prvobitno napisano od planinar Kako nepristojne? Moje su namere časne i poštene. Nego tu nešto ne štima sa tvojim zadnjim mislima, čini mi se. A kako to može da se naštima?
Prvobitno napisano od kojica ma hajde molim te.. bolje da se ne blamiraš pred ovim narodom ovde... Kojim narodom? "Probaj mee"
Prvobitno napisano od kojica Možda bi pomoglo da se pogledaš u ogledalo? Jel vidiš nekog zelenog stvora? Auh, pa ja sam pozeleneo od muke diskutujući sa tobom. I šta sam sada?
Prvobitno napisano od planinar Kojim narodom? "Probaj mee" Pa jel vidiš ti ovaj silan svet u kafani?
Prvobitno napisano od kojica A kako to može da se naštima? Pa kada se ugasi svetlo, onda se neke zadnje misli i ostvare.
Prvobitno napisano od kojica Pa jel vidiš ti ovaj silan svet u kafani? Kako da vidim kada pušiš ko Turčin.
Prvobitno napisano od planinar Auh, pa ja sam pozeleneo od muke diskutujući sa tobom. I šta sam sada? Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno...
Prvobitno napisano od planinar Pa kada se ugasi svetlo onda se neke zadnje misli i ostvare. Eto jopet
slaninar i bojica
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Prvobitno napisano od planinar Pa kada se ugasi svetlo onda se neke zadnje misli i ostvare. I to što se ostvare pomaže da nestanu ili da se stvore ponovo?
Prvobitno napisano od kojica Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno... :raz_114: Dobro da neje Splinter
Prvobitno napisano od planinar Kako da vidim kada pušiš ko Turčin. a ti kao vidiš inače...
Prvobitno napisano od PRCKO slaninar i bojica brate krle.. A da tebi promenimo nik?
Kafanica radi
The best feelings are those that have no words to describe them!
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma