Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter :raz_114::raz_114::raz_114:
Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter ne može.. učitelj nije zelen...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od andjelica Kafanica radi :raz_114::raz_114: radi pa rastura
Prvobitno napisano od kojica brate krle.. A da tebi promenimo nik? ma menjaj kojo
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Prvobitno napisano od andjelica Kafanica radi Punom parom. De ti je prevozno sredstvo?
Prvobitno napisano od kojica Donatelo, leonardo, Mikelanđelo ili Rafaelo ne znam tačno.. al nindža kornjača si sigurno... A mogu li da budem Leonardo de Mikelanđelo?
Prvobitno napisano od PRCKO ma menjaj kojo Čekni samo dok mi naiđe inspiracija..
leonardo iz vincu
Prvobitno napisano od Milojčica :raz_114: Dobro da neje Splinter Eee, bio sam ja i sprinter. Rekord mi je 13,2 na 100m.
Pa reko da ne pravim buku sa ovim u ove sitne sate
The best feelings are those that have no words to describe them!
Prvobitno napisano od planinar A mogu li da budem Leonardo de Mikelanđelo? Kako to?
Prvobitno napisano od planinar Eee, bio sam ja i sprinter. Rekord mi je 13,2 na 100m. sati?
Prvobitno napisano od kojica sati?
Prvobitno napisano od andjelica Pa reko da ne pravim buku sa ovim u ove sitne sate Ma slobodno.. vidiš da niko ne spava.. sve poludilo...
Prvobitno napisano od Milojčica Eto jopet Uh, uh, pazi molim te. I nikad nisi, kao slučajno, ugasila svetlo?
Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim!
Prvobitno napisano od PRCKO slaninar i bojica
Prvobitno napisano od planinar Uh, uh, pazi molim te. I nikad nisi, kao slučajno, ugasila svetlo? Ma kod nje u Žitište i nema svetlo..
Prvobitno napisano od andjelica Laku noć ...naletela sam na kratko:andjelica: samo da vas vidim! laku noć..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma