Mr Montnjac a što Vi mislite da tje prolupate ...
Prvobitno napisano od Sandokan Sad kad sam je vido možda bolje ipak pitje da popijem da dodjem k sebi (dok još imam kome ) aj donesi nešto i nama kad si već na nogama... još se i rimuje...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Ovo je bre grupna terapija.. smehom se lečimo od stresa... Nismo prolupali.
Prvobitno napisano od planinar Ovo je samo zato što ne mogu da nađem onog sa oklagijom. Aha.. a ovako još liči da imaš kosu... :raz_114: a ne znam ni što se ljutiš..
A koga si video, sad si me baš zaintrigirao
The best feelings are those that have no words to describe them!
Prvobitno napisano od andjelica Dobro samo se drži dok možeš, vidiš kako je krenulo i koja se zarazila sa tim ludilom :raz_114: Da ti kažem u poverenju ( ma koja se nije sada zarazila, ona to ludilo prenosi odavno)
Prvobitno napisano od kojica aj donesi nešto i nama kad si već na nogama... još se i rimuje... Nesam ja kafedžija ... a i nemam noge na konobaricu (ii se kaže za )
Prvobitno napisano od andjelica A koga si video, sad si me baš zaintrigirao planinar i ja vidimo anđele, on vidi konobarice.. brinem se...
Prvobitno napisano od planinar Da ti kažem u poverenju ( ma koja se nije sada zarazila, ona to ludilo prenosi odavno)
Prvobitno napisano od kojica Aha.. a ovako još liči da imaš kosu... :raz_114: a ne znam ni što se ljutiš..
Prvobitno napisano od Sandokan Nesam ja kafedžija ... a i nemam noge na konobaricu (ii se kaže za )
Prvobitno napisano od planinar
Prvobitno napisano od kojica
Prvobitno napisano od Sandokan Vidi i on bi da se opija kao i ja nekada.
Prvobitno napisano od planinar Vidi i on bi da se opija kao i ja nekada. mlados ludos...
Gde mi anđeo nestade?
Ma ja razmišljam o čemu pričate . Mladost ludost, nema kosu.....andjeli, konobarice, noge
Tražim teeeeeeeeeeeeee
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma