Prvobitno napisano od andjelica :raz_114: Slatka je , liči na tvoj avatarčić хм... чуваћу је.. можда то буде следећи аватар...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od pričalica mene bi bilo strah da je u sobi Што?
Prvobitno napisano od kojica Што? pa ne znam...tako osveteljen lik...a ja da se probudim...qq
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od kojica kakva medena lampica... Ovo je reklama za budalizam.
Prvobitno napisano od kojica Naravno. Gde bih bila? Kako to misliš isto? Pa izađeš malo uveče da se komarci zaslade. Pa isti je list.
Prvobitno napisano od planinar Ovo je reklama za budalizam. Da. Sve što ja kažem je reklama za budizam. Čuvaj se...
Prvobitno napisano od planinar Pa izađeš malo uveče da se komarci zaslade. Pa isti je list. Nađu mene komarci i ovde. Evo par komada leti ispred monitora trenutno. E, jel znaš da već dve godine nisam ubila ni jednog komarca..
Prvobitno napisano od kojica nije moguće... Pa bila je čitavih 8 minuta.
Prvobitno napisano od kojica Nađu mene komarci i ovde. Evo par komada leti ispred monitora trenutno. E, jel znaš da već dve godine nisam ubila ni jednog komarca.. Osnuj udruženje za zaštitu komaraca.
Prvobitno napisano od planinar Pa bila je čitavih 8 minuta. Više se neće ponoviti.
Prvobitno napisano od kojica Da. Sve što ja kažem je reklama za budizam. Čuvaj se... Zašto da se čuvam, pa Buda nije opak kao tamo neki. Aaaa, možda si to ti opaka, pa tebe da se čuvam. Pa to sam ja znao i uvek sam na oprezu.
Prvobitno napisano od planinar Osnuj udruženje za zaštitu komaraca. Ne bre.. to je samo bila reklama za budizam..
Prvobitno napisano od planinar Zašto da se čuvam, pa Buda nije opak kao tamo neki. Aaaa, možda si to ti opaka, pa tebe da se čuvam. Pa to sam ja znao i uvek sam na oprezu. Ma pusti, nikad se ne zna. A mene ne moraš da se čuvaš. Pa ja ni komarcu neću da naškodim.
Prvobitno napisano od kojica Više se neće ponoviti. Vidim da jedan komarac leti oko tvoje glave. Eh što nisam bliže pa kad sleti na glavu a ja Trasss, ko bajahi, po komarcu.
Prvobitno napisano od kojica Ne bre.. to je samo bila reklama za budizam.. Kakva, bre, reklama? Jesu li i komarci budisti?
Prvobitno napisano od planinar Vidim da jedan komarac leti oko tvoje glave. Eh što nisam bliže pa kad sleti na glavu a ja Trasss, ko bajahi, po komarcu. ti si zao
Prvobitno napisano od planinar Kakva, bre, reklama? Jesu li i komarci budisti? Pa nisu. Mi ne povređujemo ni one koji nisu budisti.
Prvobitno napisano od kojica Ma pusti, nikad se ne zna. A mene ne moraš da se čuvaš. Pa ja ni komarcu neću da naškodim. Komarcu ne, ali nekim višim životinjama da.
Prvobitno napisano od planinar Komarcu ne, ali nekim višim životinjama da. Žirafama?
Prvobitno napisano od kojica Žirafama? Dobro je da nisi rekla magarcima.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma