Prvobitno napisano od pričalica pa jeste...kad imam s kim i koga Eeee, odlično, ajde malo samnom i nju, znaš na koga mislim.
Prvobitno napisano od planinar Ne zna taj gazda ništa. Ja sam ateista i jesam najgori, ali nisam vernik. pa si najgori vernik, što da ne...ko zna šta je čovek mislio.
где си пошла с крмељиве очи
gužva u kafani..
Večnost je čista sadašnjost.
sta se ovde desava
Prvobitno napisano od pričalica pa si najgori vernik, što da ne...ko zna šta je čovek mislio. Ma lepo sam ti rekao da priznajem da sam najgori, pitaj kojicu ako ne veruješ, ali nisam vernik, a o tome se raspitaj kod Gđe Živke.
Prvobitno napisano od Gđa Živka :raz_114::raz_114::raz_114:
Prvobitno napisano od planinar Ne zna taj gazda ništa. Ja sam ateista i jesam najgori, ali nisam vernik. ovo mi se sviđa...
Prvobitno napisano od Gđa Živka gužva u kafani.. Tek će sada da proključa ovde, kada za tobom dojure tvoji obožavaoci.
Prvobitno napisano od planinar Ma lepo sam ti rekao da priznajem da sam najgori, pitaj kojicu ako ne veruješ, ali nisam vernik, a o tome se raspitaj kod Gđe Živke. ne bih mogla da potvrdim ni da si nevernik.. nemam dokaza..
al su večeras nešto svi duhoviti :raz_114:
Prvobitno napisano od planinar Tek će sada da proključa ovde, kada za tobom dojure tvoji obožavaoci. ja nemam obožavaoce..
Prvobitno napisano od mona sta se ovde desava Eto mona, ja patim što nema kojice, i jedino ti možeš da me utešiš, ako bar kažeš neku lepu reč o njoj.
Prvobitno napisano od Gđa Živka Jesi li ovo ti?
Prvobitno napisano od pričalica al su večeras nešto svi duhoviti :raz_114: i zalutali...
Prvobitno napisano od planinar Jesi li ovo ti? ja.. jel vidiš kako ste me uplašili
Prvobitno napisano od planinar Eto mona, ja patim što nema kojice, i jedino ti možeš da me utešiš, ako bar kažeš neku lepu reč o njoj. kako nema kojice..
Prvobitno napisano od Gđa Živka ovo mi se sviđa...
Prvobitno napisano od planinar Eto mona, ja patim što nema kojice, i jedino ti možeš da me utešiš, ako bar kažeš neku lepu reč o njoj. kako nema kojice
Prvobitno napisano od pričalica al su večeras nešto svi duhoviti :raz_114: Osim mene, ja sam mrtav od ozbiljnosti.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma