Prvobitno napisano od planinar što se ljutiš.. pa sam si rekao..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Osim mene, ja sam mrtav od ozbiljnosti. i tako mrtav od ozbiljnosti si izjavio da si najgori.. eto..
Prvobitno napisano od Gđa Živka i zalutali... A ko je to zalutao, a?
Prvobitno napisano od mona kako nema kojice nije mu dobro...
Prvobitno napisano od planinar A ko je to zalutao, a? što si agresivan večeras... e baš neću ni da ti kažem.. eto...
Prvobitno napisano od Gđa Živka kako nema kojice.. Prvobitno napisano od mona kako nema kojice Pa gde je? Ne javlja se. Jedva čekam da se vrati i da me malo nervira.
Prvobitno napisano od Gđa Živka što se ljutiš.. pa sam si rekao.. Pa nisam rekao tebi.
Prvobitno napisano od planinar Pa gde je? Ne javlja se. Jedva čekam da se vrati i da me malo nervira. vidi stvarno... nema kojice...
Prvobitno napisano od planinar Pa nisam rekao tebi. nego kome?
Prvobitno napisano od Gđa Živka i tako mrtav od ozbiljnosti si izjavio da si najgori.. eto.. Dobro, de, ajde, evo i tebi kažem da sam najgori. Uživaj, i ne zaboravi da ovo preneseš i onom Srbočehu iz Kolina kada budete opet tračarili o meni.
Prvobitno napisano od Gđa Živka što si agresivan večeras... e baš neću ni da ti kažem.. eto... Pa namćor ostaje namćor.
Prvobitno napisano od Gđa Živka vidi stvarno... nema kojice... Pa to ti pričam celo veče. Da nije otišla da nervira stnco-a.
Prvobitno napisano od planinar Dobro, de, ajde, evo i tebi kažem da sam najgori. Uživaj, i ne zaboravi da ovo preneseš i onom Srbočehu iz Kolina kada budete opet tračarili o meni. Hvala prijatelju.
Prvobitno napisano od Gđa Živka nego kome? Ne znam.
Prvobitno napisano od planinar Pa to ti pričam celo veče. Da nije otišla da nervira stnco-a. Ko je taj?
Prvobitno napisano od planinar Ne znam. samo ne znaš kome pričaš ili ne znaš ni šta pričaš..
Prvobitno napisano od planinar Pa namćor ostaje namćor. nisam namćor, samo odbijam da pričam pod petnjom batinama...
Prvobitno napisano od Gđa Živka Hvala prijatelju. E dobro je. I meni je milo kada te ovako usrećim. Ajd još malo.
Prvobitno napisano od planinar E dobro je. I meni je milo kada te ovako usrećim. Ajd još malo. ovo neće na dobro da bude..
Prvobitno napisano od Gđa Živka samo ne znaš kome pričaš ili ne znaš ni šta pričaš.. Oboje, a najčešće ovo drugo. Pitaj kojicu kada je sretneš. Ona sve to zna.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma