Prvobitno napisano od planinar Jok. Samo sam hteo da ti udovljim. pa nemoj da mi udovoljavaš....nego gledaj da imaš razloga za smeh.
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od pričalica pa nemoj da mi udovoljavaš....nego gledaj da imaš razloga za smeh. Dobar savet. Evo ispričaću sebi jedan vic.
Prvobitno napisano od planinar Dobar savet. Evo ispričaću sebi jedan vic. a meni?
:raz_114: Evo uspeo sam. Čak je i komšinica čula.
Prvobitno napisano od pričalica a meni? Pa šta će tebi, ti se smeješ i bez vica.
Prvobitno napisano od planinar :raz_114: Evo uspeo sam. Čak je i komšinica čula. a ja ništa. ih.
Prvobitno napisano od pričalica a ja ništa. ih. Sledeći put ću da budem glasniji. Čućeš garant. Oooo, vidi prošlo 10 sati a ja nisam u krevetu. Ej, pozdrav, ja nisam baš tolika pričalica.
Prvobitno napisano od planinar Sledeći put ću da budem glasniji. Čućeš garant. Oooo, vidi prošlo 10 sati a ja nisam u krevetu. Ej, pozdrav, ja nisam baš tolika pričalica. laka ti noć, onda...dođi što pre
Prvobitno napisano od pričalica laka ti noć, onda...dođi što pre A tebi prijatno bdenje. Dogovoreno.
Prvobitno napisano od planinar A tebi prijatno bdenje. Dogovoreno. Da je ona tu sad bi ti rekla: "Hvala Bogu da se meni skines sa vrata"
Sve sto kazem potpisujem
dobro jutro !
jutro svima,danas častim sve koliko vas ima
srećan rođendan Nedo
hvala mare
Prvobitno napisano od supermen*prvi Da je ona tu sad bi ti rekla: "Hvala Bogu da se meni skines sa vrata" Ali nije tu, pa nema to zadovoljstvo da se raduje zbog mog odlaska.
Prvobitno napisano od planinar Ali nije tu, pa nema to zadovoljstvo da se raduje zbog mog odlaska. možda nas posmatra odnekud?
Prvobitno napisano od pričalica možda nas posmatra odnekud? Možda, ali nemoj samo odozgore, molim te.
Prvobitno napisano od planinar Možda, ali nemoj samo odozgore, molim te. pa 'de da te posmatra odozdole
Prvobitno napisano od supermen*prvi Da je ona tu sad bi ti rekla: "Hvala Bogu da se meni skines sa vrata" Prvobitno napisano od planinar Ali nije tu, pa nema to zadovoljstvo da se raduje zbog mog odlaska. Ali konstatujem tužnu istinu da se niko ne raduje ni zbog mog dolaska.
Prvobitno napisano od pričalica pa 'de da te posmatra odozdole E tu varijantu nemam razrađenu.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma