Prvobitno napisano od mare narkotici i hrišćanstvo Ne, nego narkotici i opelo.
Prvobitno napisano od jagodica kojica Pa beži onda odatle. Ne, ne.. to nije budistički.. Promeni pogled na svet. pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' a ja šta da im kažem..
Prvobitno napisano od planinar Ne, nego narkotici i opelo.
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' a ja šta da im kažem.. veronauku.. zabavnije je Moraš da uključiš vijuge makar da bi negodovao. Građansko je skroz dosadno.
Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' a ja šta da im kažem.. Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje?
Prvobitno napisano od jagodica kojica veronauku.. zabavnije je Moraš da uključiš vijuge makar da bi negodovao. Građansko je skroz dosadno. spaliće me na lomači brej
Prvobitno napisano od planinar Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje?
Prvobitno napisano od planinar Jesi li ti u prvom razredu osnovne ili srednje? osnovne
Prvobitno napisano od mare pitaju me: 'hoćeš građansko ili veronauku' a ja šta da im kažem.. Svejedno, prespavaš šta izabereš.
Prvobitno napisano od mare spaliće me na lomači brej Ma neće. Ti samo složi tužnu facu i reci ''pa pomozite mi da razumem'' to uvek upali..
Prvobitno napisano od mare osnovne Pa skoro da sam znao, danas se deca uspavljuju uz kompjuter.
Prvobitno napisano od jagodica kojica Ma neće. Ti samo složi tužnu facu i reci ''pa pomozite mi da razumem'' to uvek upali.. znaš koliko ikonica imam od ovog starog hoćeš da se menjamo
Prvobitno napisano od planinar Pa skoro da sam znao, danas se uspavljuju uz kompjuter. što bi se uspavljivali kad spavaju na časovima..
Prvobitno napisano od mare znaš koliko ikonica imam od ovog starog hoćeš da se menjamo Ikonica?
Prvobitno napisano od jagodica kojica Ikonica? dam ti svetog petra, jovana i džizusa za sveta petku?
Prvobitno napisano od mare dam ti svetog petra, jovana i džizusa za sveta petku? aaa.. to sa časova? I moja deca skupljaju ikonice.. videću sa njima dal imaju svetu petku..
Prvobitno napisano od mare spaliće me na lomači brej Eh, tako mali a jeretik. Da ti ja održim neki predčas verske nastave.
Prvobitno napisano od jagodica kojica aaa.. to sa časova? I moja deca skupljaju ikonice.. videću sa njima dal imaju svetu petku.. da.. vodio nas u crkvu neku i kupovao nam špilove bukvalno čak i one narukvice nose
Prvobitno napisano od mare da.. vodio nas u crkvu neku i kupovao nam špilove bukvalno čak i one narukvice nose Primetio si.. U svakom manastiru me opelješe za narukvice i lančiće.
Prvobitno napisano od planinar Eh, tako mali a jeretik. Da ti ja održim neki predčas verske nastave. Dopunsku?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma