Prvobitno napisano od supermen*prvi Otkud znas? Nisi ih jos video. A samo je jedna ostecena. U selidbi. Pa sigurno nisi jedini koji je naručio ikonu. Umetnici ih "štancuju" i zarađuju lovu.
Prvobitno napisano od jagodica kojica E baš lepo. A što ne spavaš ti u ovo doba? Kako da spavam kada sam tužan.
Prvobitno napisano od planinar Pa sigurno nisi jedini koji je naručio ikonu. Umetnici ih "štancuju" i zarađuju lovu. Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od planinar Kako da spavam kada sam tužan. Plačući. Tako se najbolje zaspi..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja. A jel tvoja roni suze (ponekad i krvave) kao neka ovde u Srbiji?
Prvobitno napisano od jagodica kojica Plačući. Tako se najbolje zaspi.. Probao pa okvasio jastuk, i kako da zaspim na mokrom jastuku.
Prvobitno napisano od planinar A jel tvoja roni suze (ponekad i krvave) kao neka ovde u Srbiji? neće da plače bre.. zato ih ima dve, da nisu usamljene i tužne..
Prvobitno napisano od planinar Probao pa okvasio jastuk, i kako da zaspim na mokrom jastuku. Ništa onda. Čekaj da se osuši jastuk, pa ponovo.
Prvobitno napisano od jagodica kojica neće da plače bre.. zato ih ima dve, da nisu usamljene i tužne.. Aaaa, vidi stvarno. Onda jedna drugoj pričaju bajke,citirajući knjigu starostavnu.
Prvobitno napisano od jagodica kojica Ništa onda. Čekaj da se osuši jastuk, pa ponovo. Ne može da se osuši kada stalno suze ronim.
Prvobitno napisano od planinar Aaaa, vidi stvarno. Onda jedna drugoj pričaju bajke,citirajući knjigu starostavnu. Ili raspravljaju o tome koja je starija, originalnija i vrednija.
Prvobitno napisano od planinar Ne može da se osuši kada stalno suze ronim. sad ćeš i tastaturu potopiti, pa šta ćeš onda?
Prvobitno napisano od supermen*prvi Nece biti da je tako al nema veze. Moja ikona je mnogo stara bre. Skoro ko ja. Ako nema sto godina onda nije stara.
Prvobitno napisano od jagodica kojica sad ćeš i tastaturu potopiti, pa šta ćeš onda? Ispuniću zavet, koji sam večeras prekršio.
Prvobitno napisano od planinar Ispuniću zavet, koji sam večeras prekršio. Mogao bi da odeš onda u neku šetnju.. ako možeš da nađeš neke mračne i opasne ulice bilo bi dobro..
A jesi video što imamo temu. http://razbibriga.net/showthread.php...prirodne-nauke
Prvobitno napisano od jagodica kojica Mogao bi da odeš onda u neku šetnju.. ako možeš da nađeš neke mračne i opasne ulice bilo bi dobro.. Ne mogu bojim se mraka.
Prvobitno napisano od planinar Ne mogu bojim se mraka. dobro nek samo budu opasne onda...
Prvobitno napisano od jagodica kojica A jesi video što imamo temu. http://razbibriga.net/showthread.php...prirodne-nauke Video. To je monin očajnički pokušaj da nekako svog umišljenog Boga ozakoni. Žalosno da ne može biti žalosnije.
Prvobitno napisano od jagodica kojica dobro nek samo budu opasne onda... Je li to ona u kojoj ti čekaš sa oklagijom?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma