Prvobitno napisano od jagodica A što se krstiš? Bojim se za planinara da mu se nesto nije desilo.
Sve sto kazem potpisujem
a da mi kanonizujemo Stojka, da ne blasfemisemo vise ovde?
Prvobitno napisano od supermen*prvi Sta? Da nije umro planinar? e, ove devojčice nove što su došle kažu da kradu muške odlično.. i sad ja čekam da ukradu planinara..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od jagodica nema veze.. nećemo dozvoliti da nas to rastavi.. I to sto kazes
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prvobitno napisano od Lupe a da mi kanonizujemo Stojka, da ne blasfemisemo vise ovde? teško će Stojko u kanon..
Prvobitno napisano od jagodica e, ove devojčice nove što su došle kažu da kradu muške odlično.. i sad ja čekam da ukradu planinara.. a sta kazu, oce da kradu zemske??
Prvobitno napisano od jagodica e, ove devojčice nove što su došle kažu da kradu muške odlično.. i sad ja čekam da ukradu planinara.. Sta ces ti onda bez njega?
Prvobitno napisano od jagodica e, ove devojčice nove što su došle kažu da kradu muške odlično.. ne znam o cemu pricas
Prvobitno napisano od Lupe ne znam o cemu pricas Izvrci dzepove da vidimo sta si maznula u ovoj kafani.
Prvobitno napisano od septembar a sta kazu, oce da kradu zemske?? neće.. ženskih imaju viška...
Prvobitno napisano od Lupe ne znam o cemu pricas pa sinoć ste mi obećale..
Prvobitno napisano od supermen*prvi Sta ces ti onda bez njega? ja ću posle da slavim... napraviću najveću žurku koju je ova kafana ikada videla...
nista eo vidi
a zadnji džepovi..
nemam dzepove pozadi
Prvobitno napisano od jagodica neće.. ženskih imaju viška... pa da, klasika
Prvobitno napisano od Lupe nemam dzepove pozadi Sacu da zavirim, da vidim
Prvobitno napisano od septembar pa da, klasika pa dobro.. možda im se svidiš pa se predomisle..
Prvobitno napisano od jagodica pa dobro.. možda im se svidiš pa se predomisle.. Ti to sad mene tesis????? Kojica mene tesi??? Ai...zadnje vreme doslo
Prvobitno napisano od Lupe nemam dzepove pozadi Mislila je jagodica na torbicu sto nosis na lednjima.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma