Prvobitno napisano od kojica E ja se ponadala da priznaješ poraz zaista, a ti pevaš. U redu. Odgovorio sam ti na pitanje. Pa kojice, kojice, hajde malo da se svađamo, nismo odavno.
Prvobitno napisano od planinar U redu. Odgovorio sam ti na pitanje. Pa kojice, kojice, hajde malo da se svađamo, nismo odavno. Oko čega da se svađamo?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar "Sve mi više miriše na jesen ja ću opet biti šašav i zanesen..." Znači nisi takav uvek?
Prvobitno napisano od kojica ahahahaha... Kako sam te prevarila. Sad ne moramo na prijemni ni na časove. Sve smo čuli. Morate na časove. Pa kako ću da vam ukažem da je moja religija najvažnija na svetu.
Prvobitno napisano od kojica Znači nisi takav uvek? Kakav, šašav ili zanesen?
Jel imaš vremena da pogledaš snimak sa ove teme? Zanima me tvoje mišljenje. Ma samo prva dva minuta pogledaj, ne moraš sve. http://razbibriga.net/showthread.php/4148-Mesec-ili-ne
Prvobitno napisano od planinar Morate na časove. Pa kako ću da vam ukažem da je moja religija najvažnija na svetu. Nikako. Nemoj ni da pokušavaš.
Prvobitno napisano od kojica Oko čega da se svađamo? Izmisli nešto, ti si majstor za izmišljanje.
Prvobitno napisano od planinar Kakav, šašav ili zanesen?
Prvobitno napisano od planinar Izmisli nešto, ti si majstor za izmišljanje. Ne vređaj.
Prvobitno napisano od kojica Jel imaš vremena da pogledaš snimak sa ove teme? Zanima me tvoje mišljenje. Ma samo prva dva minuta pogledaj, ne moraš sve. http://razbibriga.net/showthread.php/4148-Mesec-ili-ne Pročitao vaše komentare. Moram li i da odgledam ono?
Prvobitno napisano od kojica Nikako. Nemoj ni da pokušavaš. Šta, bojiš se da te ne preobratim pa da iz bud(al)izma pređeš u planinarizam.
Prvobitno napisano od kojica Nemoj da se smeješ. Nešto od onoga dvoje sam stalno. Čik pogodi koje.
Prvobitno napisano od planinar Pročitao vaše komentare. Moram li i da odgledam ono? pa ne moraš da odgledaš.. pogledaj samo prvi minut.. što si se mučio da čitaš komentare..
Prvobitno napisano od planinar Šta, bojiš se da te ne preobratim pa da iz bud(al)izma pređeš u planinarizam. Ma nemaš šanse.
Prvobitno napisano od planinar Nemoj da se smeješ. Nešto od onoga dvoje sam stalno. Čik pogodi koje. hm.. šašav si stalno, a zanosiš se povremeno.. Jesam pogodila?
Prvobitno napisano od kojica pa ne moraš da odgledaš.. pogledaj samo prvi minut.. što si se mučio da čitaš komentare.. Odgledao skoro dva minuta i koje je pitanje?
Prvobitno napisano od planinar Odgledao skoro dva minuta i koje je pitanje? Dobro... jasno mi je.. ne moram ništa da pitam...
Prvobitno napisano od kojica hm.. šašav si stalno, a zanosiš se povremeno.. Jesam pogodila? Čuj, šta da ti kažem kada sve znaš.
Prvobitno napisano od planinar Čuj, šta da ti kažem kada sve znaš. hm.. pa kažeš na primer jao kako si ti pametna kojice ili tako nešto...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma