Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Sada je vikend? Ne bih ni znala da mi nisi rekao. A kakve utiske? Ne nije, čekam sledeći. Ne dogovarate se za prošli, osim ako ste izmislili neki vremeplov. Uh, uh, ala smo nešto naivni večeras.
Prvobitno napisano od kojica A da, sada ti je sve jasno.
Prvobitno napisano od planinar Ne nije, čekam sledeći. Ne dogovarate se za prošli, osim ako ste izmislili neki vremeplov. Uh, uh, ala smo nešto naivni večeras. Ko i uvek. Ma neće pregovori uspeti.. videćeš..
Prvobitno napisano od planinar A da, sada ti je sve jasno. Ma odmah mi je bilo jasno, ali sam morala da pokušam.
sad nema planinara do sledećeg ponedeljka..
znači možemo da divljamo
Sad odma pravimo žurku.. ti si zadužen za muziku...
Prvobitno napisano od kojica Ko i uvek. Ma neće pregovori uspeti.. videćeš.. Ma kako da vidim? To i ne sme da se vidi.
Prvobitno napisano od kojica Ma odmah mi je bilo jasno, ali sam morala da pokušam. Da pokušaš da me isforliraš kao i inače.
Prvobitno napisano od planinar Ma kako da vidim? To i ne sme da se vidi. Neuspeli pregovori? To se često viđa. Jel gledaš dnevnik nekada?
Prvobitno napisano od planinar Da pokušaš da me isforliraš kao i inače. Pa zabavno je..
Prvobitno napisano od kojica sad nema planinara do sledećeg ponedeljka.. Pa da i pripremi utiske sa vikend-šta-ono-beše, sažeto u dva toma.
Prvobitno napisano od mare znači možemo da divljamo Vidi i ti me se bojiš.
Prvobitno napisano od planinar Pa da i pripremi utiske sa vikend-šta-ono-beše, sažeto u dva toma. Ako će te to dokusuriti, vala i hoću.
Prvobitno napisano od kojica Neuspeli pregovori? To se često viđa. Jel gledaš dnevnik nekada? Zvanično, ali ja ipak čekam ponedeljak i tvoje impresije. Dnevnik nikad ne gledam.
Prvobitno napisano od planinar Vidi i ti me se bojiš. Kad si ga plašio sa onim predavanjem i prijemnim ispitom.
Prvobitno napisano od kojica Pa zabavno je.. E to je onda opravdano. Nastavi.
Prvobitno napisano od planinar Zvanično, ali ja ipak čekam ponedeljak i tvoje impresije. Dnevnik nikad ne gledam. Pa čekaj.. šta ćeš..
Prvobitno napisano od kojica Ako će te to dokusuriti, vala i hoću. Dokusuriće me ako sve potanko opišeš u tri toma.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma