Prvobitno napisano od mare ništa nije slučajno E zaslužio si:
Prvobitno napisano od septembar pa da, kojica voli neposlusne i one koji...odskacu od standardna....mene napr Eto, sada znam zašto mene mrzi. Hvala ti.
Prvobitno napisano od septembar to je bio sasvim slucajno stavljen caps, namerno tamo di treba I zbog ovoga mi je milo.
Prvobitno napisano od septembar to je bio sasvim slucajno stavljen caps, namerno tamo di treba kako slučajno namerno..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Verovatno ga nije konstruisao sa dovoljno velikim opsegom merenja. Zna da će pregoreti brzo. dobro.. Imaš ti neko rešenje?
Prvobitno napisano od planinar I ja sam to primetio i nešto mi sve milo.
Prvobitno napisano od kojica da.. Pa da ja onda malo zapnem i da je zajedno okrećemo, okrećemo, okrećemo...
Prvobitno napisano od planinar I zbog ovoga mi je milo.
Prvobitno napisano od planinar Pa da ja onda malo zapnem i da je zajedno okrećemo, okrećemo, okrećemo... e ne može.. to će onda biti moja ofca i ja je ne dam.. i ne gubim ovce tako ko septembar..
Prvobitno napisano od kojica dobro.. Imaš ti neko rešenje? Nemam, zato i pucaju svi normalni aparati kada sam ja u pitanju.
Prvobitno napisano od kojica e ne može.. to će onda biti moja ofca i ja je ne dam.. i ne gubim ovce tako ko septembar.. A da li ćeš uspeti da je sačuvaš , mislim, ima nas ovde opakih, možda je ukrademo.
Prvobitno napisano od planinar Nemam, zato i pucaju svi normalni aparati kada sam ja u pitanju. Prvobitno napisano od planinar Oćemo li da uporedimo procente nenormalnosti? Kako si onda mislio ovo da izvedemo..
Prvobitno napisano od kojica kako slučajno namerno.. Prvobitno napisano od kojica Prvobitno napisano od kojica He, he, he, konačno iznervirana. Dugo mi je trebalo. Ispao sam iz forme.
Prvobitno napisano od planinar A da li ćeš uspeti da je sačuvaš , mislim, ima nas ovde opakih, možda je ukrademo. Ja ću je sakriti.. i nikome neću pominjati da je kod mene...
Prvobitno napisano od planinar He, he, he, konačno iznervirana. Dugo mi je trebalo. Ispao sam iz forme. I to ti je Septembar pomogla..
Prvobitno napisano od kojica Kako si onda mislio ovo da izvedemo.. Na poverenje: ja tebi kažem 99,9% a ti meni 99,8% i meni milo jer sam te pobedio.
Prvobitno napisano od planinar Na poverenje: ja tebi kažem 99,9% a ti meni 99,8% i meni milo jer sam te pobedio. pa i treba da pobediš.. zaslužio si.. čestitam..
dobro jutro forume
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma