Prvobitno napisano od planinar Ne smem da ti kažem jer ćeš da joj kažeš da nisam mali već veliki, dakle crvina. kaži mi, kaži.. evo neću ništa da joj kažem o tebi.. valjda će sama shvatiti kakav si..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica ili je bolje bilo da kažem da je uspela.. To bi me malo više usrećilo, ali dobro je i ovako.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od kojica njet i tačka.. Eh, ala si i ti neka.
Prvobitno napisano od planinar To bi me malo više usrećilo, ali dobro je i ovako. onda bi srećan otišao?
Prvobitno napisano od kojica kaži mi, kaži.. evo neću ništa da joj kažem o tebi.. valjda će sama shvatiti kakav si.. Pa ona je i shvatila da sam bedni, mali crv. Možda jednog dana kažem tvojoj prijateljici katici.
Prvobitno napisano od kojica onda bi srećan otišao? Ma srećan bih bio nedelju dana i ovde bih navraćao tri-četiri puta dnevno.
Prvobitno napisano od planinar Pa ona je i shvatila da sam bedni, mali crv. Možda jednog dana kažem tvojoj prijateljici katici. udesićemo da navrati katica...
Prvobitno napisano od planinar Ma srećan bih bio nedelju dana i ovde bih navraćao tri-četiri puta dnevno. Ne vredi lagati za tako nešto. Nije ti uspeo plan i pati..
to be continued...
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od kojica Zašto mu ne pričaš na srpskom da te razume?
Prvobitno napisano od Sarmica to be continued... zauvek...
Prvobitno napisano od kojica Ne vredi lagati za tako nešto. Nije ti uspeo plan i pati.. Ništa novo za mene, patim ja odavno.
Prvobitno napisano od planinar Zašto mu ne pričaš na srpskom da te razume? Hoćeš da kažeš da sam to ja plašila bebu?
Prvobitno napisano od planinar Ništa novo za mene, patim ja odavno. A ti bi nešto novo?
Prvobitno napisano od Sarmica to be continued... Šta, ova tvoja klopa? Pa preješćeš se, rođena.
Prvobitno napisano od kojica A ti bi nešto novo? Ahaaaa, izmisli nešto u tvojoj radionici zala.
Prvobitno napisano od planinar Ahaaaa, izmisli nešto u tvojoj radionici zala. e baš neću, zinat..
Prvobitno napisano od kojica Hoćeš da kažeš da sam to ja plašila bebu? Pa ko drugi. To si samo ti u stanju. I nisi je plašila, vidiš kako se cerekala.
Prvobitno napisano od planinar Pa ko drugi. To si samo ti u stanju. I nisi je plašila, vidiš kako se cerekala. prepala se.. taj smeh je odbrambeni mehanizam... ja moje bebe nisam tako plašila..
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma