ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067:
Prvobitno napisano od kojica ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067: Znam ja i ovu: I'm keeping sheeps in bed of roses.
Pokvarila ti se tastatura?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Pa, kako si Planinaru? Ah, nekako po sistemu neće neće pa stane, sve u svemu podnošljivo.
Prvobitno napisano od kojica ovaj uvek peva istu pesmu...:raz_067: Pokvarila mi se ploča.
Prvobitno napisano od planinar Znam ja i ovu: I'm keeping sheeps in bed of roses. :raz_067::raz_067::raz_067:
Prvobitno napisano od kojica Šta li ti ovo slušaš kad ovako đuskaš?
Prvobitno napisano od planinar Pokvarila mi se ploča. E dobro je da si primetio. :raz_067:
Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: Šta se smeješ?
Prvobitno napisano od planinar Šta li ti ovo slušaš kad ovako đuskaš? Slušam radijo Razbibriga.
Ma de ćeš naći boljeg momka za te pare..
Prvobitno napisano od planinar Šta se smeješ? Mogao bi da im pišeš tekstove.. :raz_067:
Prvobitno napisano od kojica E dobro je da si primetio. :raz_067: Ma sve ja primetim, samo mnogo toga prećutim.
Prvobitno napisano od kojica Mogao bi da im pišeš tekstove.. :raz_067: Ozbiljno se preporučujem.
Prvobitno napisano od planinar Ma sve ja primetim, samo mnogo toga prećutim. O? Naučio si da prećutiš? Pa to je novost.
Prvobitno napisano od planinar Ozbiljno se preporučujem. samo bi uz ovce mogo i neke volove da dodaš i magarce.. i tako...
Prvobitno napisano od kojica O? Naučio si da prećutiš? Pa to je novost. Gde ti je blizanac, večeras? Nema ga.
sve je lako kad si mlad..
Prvobitno napisano od planinar Gde ti je blizanac, večeras? Nema ga. Kakav blizanac? To mi je kolega. Ima neka druga posla. Djavo ne spava...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma