Prvobitno napisano od kojica Nemoj ni slučajno. Što i tebi da bude fino. Pa ako hoćeš da znaš meni je i ovako fino. A ti se sad živa pojedi zbog toga.
Prvobitno napisano od kojica aha.. al ti ne smeš da slušaš naš radijo.. ja ti zabranjujem... U redu. Video sam da si veoma moćna i moram da slušam.
Prvobitno napisano od planinar Pa ako hoćeš da znaš meni je i ovako fino. A ti se sad živa pojedi zbog toga. pa kad za bolje ne znaš... glasno glasnije...
Večnost je čista sadašnjost.
ja ne znam drugačije..
Prvobitno napisano od planinar U redu. Video sam da si veoma moćna i moram da slušam. Ne da slušaš nego da ne slušaš. Sve bre naopako čuješ.
Prvobitno napisano od kojica Nesu uz njega, nego je otišao da se bori protiv njih. Aaa, to. A kad vi iz mene isteraste đavola od mene nije ostalo ništa. Možete li vi da ga vratite.
Prvobitno napisano od planinar Aaa, to. A kad vi iz mene isteraste đavola od mene nije ostalo ništa. Možete li vi da ga vratite. To nas nisu učili.
Prvobitno napisano od kojica Ne da slušaš nego da ne slušaš. Sve bre naopako čuješ. Ma moram da slušam TEBE, zato što si moćna i napravićeš mi neko zlo večeras.
balkane moj..
Prvobitno napisano od kojica To nas nisu učili. Pitaj možda je on išao na privatne časove.
Prvobitno napisano od planinar Ma moram da slušam TEBE, zato što si moćna i napravićeš mi neko zlo večeras. Ne birni ništa. Dokle god ide ovakva muzika, bezbedan si.
Prvobitno napisano od planinar Pitaj možda je on išao na privatne časove. Pitaću ga. :raz_067: ''Kolega da li ste slučajno išli na časove za uterivanje đavola?'' El tako?
Prvobitno napisano od kojica Pitaću ga. :raz_067: ''Kolega da li ste slučajno išli na časove za uterivanje đavola?'' El tako? Tako, tako. Gde ti ode onaj svet sa čata?
Nestali u lavini. Zatrpali smo ih. Šta sad da radimo?
Prvobitno napisano od kojica Ne birni ništa. Dokle god ide ovakva muzika, bezbedan si. Jel "gde mi ode duša bez kaputa"?
lovac i košuta..
Prvobitno napisano od planinar Jel "gde mi ode duša bez kaputa"? da vidi kako su srcetu spale hlače...:raz_067:
Prvobitno napisano od kojica Nestali u lavini. Zatrpali smo ih. Šta sad da radimo? Ovako, ti Idi na čat i sve ćeš da ih okupiš začas, a ja odoh da tražim đavola.
Prvobitno napisano od planinar Ovako, ti Idi na čat i sve ćeš da ih okupiš začas, a ja odoh da tražim đavola. e neću... Kome trebam naće me ovde...
Prvobitno napisano od kojica da vidi kako su srcetu spale hlače...:raz_067: Pa ovo je za LjiS, bre.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma