Prvobitno napisano od planinar Je li i ti mene mrziš kao kojica? ma on to ko dobra vila, opravlja moju kletvu...
Večnost je čista sadašnjost.
tu se znaci krijete ....
Ciji potpis?
Prvobitno napisano od kojica Pa da te ubije...:raz_067: nema šanse.. Ma neka me ubije, bar bi bila slatka smrt.
Prvobitno napisano od planinar Je li i ti mene mrziš kao kojica? Ja? Samo prisluškujem šta kojca misli
Prvobitno napisano od Ciciban tu se znaci krijete .... Ohoooo, prijo. Ala ti je avataaaaaaaar, alal vera.
Prvobitno napisano od Ciciban tu se znaci krijete .... ja se kriem na sto mesta.. jedva postizavam...
Prvobitno napisano od planinar Ma neka me ubije, bar bi bila slatka smrt. Sad kad sam videla onu fotku, možda je i dodam u kletvu. :raz_067:
Prvobitno napisano od kojica ma on to ko dobra vila, opravlja moju kletvu... :raz_067:
Prvobitno napisano od Zazijavalo Evu Hercigovu? :raz_067: Pa života ti jeli ovo stvarno ona?
Prvobitno napisano od planinar :raz_067: Pa života ti jeli ovo stvarno ona? Ona! Čudo jedno šta 200 godina učini od Eve.
Prvobitno napisano od Zazijavalo Ja? Samo prisluškujem šta kojca misli O pa ja ne bih da sam sa tvojim sposobnostima. Zamisli da i ja čujem šta kojica misli. Bio bih sav zbrkan.
Prvobitno napisano od Zazijavalo Ona! Čudo jedno šta 200 godina učini od Eve. Pa dobro, pronađi i mene za 200 godina i da vidimo kakav smo par.
Prvobitno napisano od kojica Sad kad sam videla onu fotku, možda je i dodam u kletvu. :raz_067:
Prvobitno napisano od planinar Pa dobro, pronađi i mene za 200 godina i da vidimo kakav smo par. :raz_067::raz_067::raz_067:
Prvobitno napisano od kojica Sad kad sam videla onu fotku, možda je i dodam u kletvu. :raz_067: Menjam Evu Hercigovu za Evu Ras.
Prvobitno napisano od planinar Menjam Evu Hercigovu za Evu Ras. ahahahhaaaaaaaaaaaa
Prvobitno napisano od Zazijavalo Ona! Čudo jedno šta 200 godina učini od Eve. gde nađe ovu sliku, zazi....jadna žena.
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od planinar Pa dobro, pronađi i mene za 200 godina i da vidimo kakav smo par. Pronađeto!
Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: Pa šta se cepaš, čekaj bar dok me ne pronađe.
Prvobitno napisano od Zazijavalo Pronađeto! Ooooooooo pa sada vidim da sam kojičin tip.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma