Prvobitno napisano od kojica Onaj sa tri prsta. E konačno se razjasnismo. Onda možda i navratim a ti vidi šta ćeš sa tim onesvešćivanjem.
Prvobitno napisano od kojica Ništa nema.. sve otkazalo.. još samo prstima mrdam.. Ijaoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Шта има? Шта нема? Šta ovo treba da znači, došla Queen-ica?
Prvobitno napisano od supermen*prvi Ijaoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica Ništa nema.. sve otkazalo.. još samo prstima mrdam.. Па гаражирај се
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od planinar Šta ovo treba da znači, došla Queen-ica?
Prvobitno napisano od kojica Mozes da mrdas ali ne javno da o tome pricas. Sta ce svet misliti o tebi?
Prvobitno napisano od kojica Ništa nema.. sve otkazalo.. još samo prstima mrdam.. Zar se i jezik ukočio? E sad bih voleo da sam pored tebe.
Prvobitno napisano od planinar Zar se i jezik ukočio? E sad bih voleo da sam pored tebe. Ti nemoj da se mrdas. Ostani tu gde jesi.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Oh, oh, kako ovo prija. Računaj da je uzvraćen da ne tražim smajlija.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Па гаражирај се uh.. još samo pola sata posla i parkiram se ovde..
Prvobitno napisano od supermen*prvi Ti nemoj da se mrdas. Ostani tu gde jesi. Zašto i ti brineš o mom išijasu?
Prvobitno napisano od planinar Oh, oh, kako ovo prija. Računaj da je uzvraćen da ne tražim smajlija. Ne moras da ga trazis. Samo ga ukucaj. : cmok : A sto ja tebe to ucim?
Prvobitno napisano od planinar Zašto i ti brineš o mom išijasu? Ne brinem se o tvom isijasu nego za srce. Nije dobro mrdati se a imati slabo srce. Pitaj Kojicu.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Ne moras da ga trazis. Samo ga ukucaj. : cmok : A sto ja tebe to ucim? Немам појма. Боље да си ме пољубио
Prvobitno napisano od kojica uh.. još samo pola sata posla i parkiram se ovde.. Све је готово? Браво. За пола сата ћу да се гаражирам под јорган планину...
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Немам појма. Боље да си ме пољубио To sam njega ucio. Tebi uvek i tri
Prvobitno napisano od kojica uh.. još samo pola sata posla i parkiram se ovde.. Pa šta je ovo? Zar nisi već odavno parkirana ovde? Nisam znao da skrckaš dva jaja za tortu pa napišeš jednu poruku, pa otrčiš da promešaš podvarak da ne zagori, pa opet neka porukica, itd.
Prvobitno napisano od supermen*prvi To sam njega ucio. Tebi uvek i tri Ваља се.
Prvobitno napisano od supermen*prvi Ne brinem se o tvom isijasu nego za srce. Nije dobro mrdati se a imati slabo srce. Pitaj Kojicu. Ma za moje srce nije pogubno kretanje nego onaj Queenin poljubac. On je bio zamalo fatalan.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma