Prvobitno napisano od planinar Ako nek pukne od muke i neka vidi koga je izgubila. Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev..
VeÄnost je Äista sadaÅ¡njost.
Sve sto kazem potpisujem
otišao.. malo si zakasnio
Prvobitno napisano od katica Ti se pojavljuješ samo o većim praznicima, ili... Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
Prvobitno napisano od katica Ko sam ja.. večito pitanje... Ja hoću da ispravim nepravdu. Ma kakvu nepravdu?
Prvobitno napisano od katica Neka hvala. Ne bih da osetim kojicin gnev.. Pa i ti znaš da je opaka?
Prvobitno napisano od supermen*prvi Prvobitno napisano od supermen*prvi Ostao si bez reči jer nema kojice, a?
Prvobitno napisano od planinar Da i to kada je crveno slovo, kada ne sme ništa da se radi. a danas se dva puta pojavljuješ.. jel to neko duplo crveno slovo?
Prvobitno napisano od planinar Ma kakvu nepravdu? Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije?
Prvobitno napisano od planinar Pa i ti znaš da je opaka? to svi znaju..
Prvobitno napisano od planinar Ostao si bez reči jer nema kojice, a? Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće..
Prvobitno napisano od katica a danas se dva puta pojavljuješ.. jel to neko duplo crveno slovo? Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj.
Prvobitno napisano od katica Pa ne znam... sad si me zbunio... jel to nepravda što ti je uradila il nije? Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla.
Prvobitno napisano od katica to svi znaju.. E sad mi je lakše na duši.
Prvobitno napisano od katica Ma jok.. nego mu Nera razlupala tastaturu, pa može samo na smajliće da klikće.. I to o galvu čim ga više nema.
Prvobitno napisano od planinar Aha, pa zar ne znaš: sveti Onaj i sveti Ovaj. OvajOnaj? Nisam čula za njega..
Prvobitno napisano od planinar Ma nepravda je što mi je to ona nametnula a istinu je rekla. Pa šta se onda buniš.
Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema.
Prvobitno napisano od planinar I to o galvu čim ga više nema. Šta je to duša?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma