Prvobitno napisano od jagodica ja zapravo uopšte ne znam što se rakija ili vino prave u manastirma, niti što se u crkvi pije.. al ja nisam ni važna, pošto ne navijam za istog boga.. Sad ce da dodje onaj sto ima Boga u svojoj glavi pa ces o'ma postati najvaznija.
Sve sto kazem potpisujem
Prvobitno napisano od septembar Kojciee Pa nemoj da me predstavljas ovde, onakvom kakva jesam rumunko... dobro.. pretstavljaj se sama.. jel se predstavljamo ili pretstavljamo..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od septembar Pa ja ne znam sto se mnogo toga odvija po manastirima i crkvama iako navijam za istog Boga, ali ajd sad... aha.. al ti bar imaš koga da pitaš, a ja ni to..
Prvobitno napisano od jagodica rumunko... dobro.. pretstavljaj se sama.. jel se predstavljamo ili pretstavljamo.. Predstavljamo Jao jao, necu, stidim se
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Prvobitno napisano od supermen*prvi Sad ce da dodje onaj sto ima Boga u svojoj glavi pa ces o'ma postati najvaznija. u njegovoj glavi je samo bog falio..
Prvobitno napisano od jagodica aha.. al ti bar imaš koga da pitaš, a ja ni to.. Pa, ti pitas mene, ja pitam onogo koga imam da pitam i etooo...Krug poverenja
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Prvobitno napisano od septembar Predstavljamo Jao jao, necu, stidim se znači ipak mora da te napijemo..
Prvobitno napisano od jagodica ja zapravo uopšte ne znam što se rakija ili vino prave u manastirma, niti što se u crkvi pije.. mozda zbog dezinfekcije, ono bozanska cistoca i te fore
Prvobitno napisano od jagodica znači ipak mora da te napijemo.. Izgleda da je tako Nista ne valjam trezna
Prvobitno napisano od septembar Pa, ti pitas mene, ja pitam onogo koga imam da pitam i etooo...Krug poverenja ee.. a ja ću te pitati ''kako znaš'' i ako izvor nije proveren.. neću ti verovati..
Prvobitno napisano od Manijak A što se krstiš?
Prvobitno napisano od Lupe mozda zbog dezinfekcije, ono bozanska cistoca i te fore vi ste se silno napatile sa tom čistoćom, koliko ja vidim...:raz_114: zadobile ste teške traume
Prvobitno napisano od jagodica ee.. a ja ću te pitati ''kako znaš'' i ako izvor nije proveren.. neću ti verovati.. Toliko o krugu poverenja
Prvobitno napisano od jagodica A što se krstiš? video crkvu pa mu se prikrstilo
Prvobitno napisano od Manijak Sta? Da nije umro planinar?
Prvobitno napisano od septembar Izgleda da je tako Nista ne valjam trezna živeli mico..
Prvobitno napisano od Lupe video crkvu pa mu se prikrstilo Ma cim vidi mene, on ima potrebu da kadi prostor
Prvobitno napisano od septembar Toliko o krugu poverenja nema veze.. nećemo dozvoliti da nas to rastavi..
Prvobitno napisano od jagodica živeli mico.. Lele...idemoo
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma