Prvobitno napisano od kojica Pa niko te nije ni zvao na sankanje. Nije, ali ja znam da želiš da me nasankaš.
Prvobitno napisano od kojica da, da.. a planinar je jednostavan.. :raz_067: Jel da?
Prvobitno napisano od planinar Nije, ali ja znam da želiš da me nasankaš. to ja nisam rekla...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od planinar Vrati komšinici oklagiju...
Prvobitno napisano od kojica nećuuuuuuuuuu.. Šta ti bi?
Prvobitno napisano od kojica Vrati komšinici oklagiju... Neću, bolje je da čekam da dođe da je uzme.
Prvobitno napisano od planinar Šta ti bi? Ti opet ne slušaš radijo?
Prvobitno napisano od planinar Neću, bolje je da čekam da dođe da je uzme. Pa to nije lepo.. možda joj je neprijatno...
Prvobitno napisano od kojica Neje to dojčland nego onaj koga do proleća moraš da čekaš. El će biti duga zima.. šta kažu? ma kakvog bona proljeca? kakvo cekanje,kakvi bakraci... sta god da kazu,ja bas ne slusam,sama sudim po viđenom...
Prvobitno napisano od Moonlight ma kakvog bona proljeca? kakvo cekanje,kakvi bakraci... sta god da kazu,ja bas ne slusam,sama sudim po viđenom... E pa ne znam ja.. negde sam videla da ste napisali da čekate da otopli.. i ja poverovala...
Prvobitno napisano od kojica pa pa-pa... Ciciban, ne odmiči se od njega. Konačno i ti da kažeš nešto u moju korist.
Prvobitno napisano od planinar Konačno i ti da kažeš nešto u moju korist. uf.. ima tu koristi za svakoga...
Prvobitno napisano od kojica Ti opet ne slušaš radijo? Taman posla pa da poludim kao ti.
Prvobitno napisano od kojica uf.. ima tu koristi za svakoga... A kakva je tu tvoja korist?
ma de ćeš naći boljeg momka za te pare..
Prvobitno napisano od planinar Taman posla pa da poludim kao ti. ahahahahaaaaa a što msliš da je tvoje ludilo bolje? :raz_067:
Gde ode ovaj narod?
Prvobitno napisano od planinar A kakva je tu tvoja korist? o ljudi moji.. pa moja korist je u tome što ćeš ti da odeš pa-pa...
Prvobitno napisano od kojica ma de ćeš naći boljeg momka za te pare.. :raz_114:
Prvobitno napisano od planinar Gde ode ovaj narod? Pa ne znam.. mož biti da su našli neko interesantnije mesto?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma