Prvobitno napisano od komica ja diskutovala večeras.. kako kad sam tek sad stigla? Ma dobro de, kao nemaš pojma ko je Cruz. Aaaaa možda samo gledaš u planinar pa ništa drugo ne vidiš.
Kojica je moj najbolji prijatelj. (ma šalim se )
ćao PlaninarE
Oh you may not think I'm pretty, But don't judge on what you see, I'll eat myself if you can find A better meal than me
Prvobitno napisano od Ma'at Kafana.. Ne, ovo je svetilište posvećeno šljivi.
Prvobitno napisano od Sarmica ćao PlaninarE Zdravo sarmice! Vidim da te još niko nije poručkio.
Prvobitno napisano od planinar Ne, ovo je svetilište posvećeno šljivi. A-ha..pa zdrava je to vocka..sto da ne..
ful ful ful..
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Ma'at A-ha..pa zdrava je to vocka..sto da ne.. Da, da, živeli!
Prvobitno napisano od planinar Evo i kao mala si davila druge. Jesi i ti moj drug?
Prvobitno napisano od planinar Ma dobro de, kao nemaš pojma ko je Cruz. Aaaaa možda samo gledaš u planinar pa ništa drugo ne vidiš. ijaooo.. nešto mutite ti i Cruz..
Prvobitno napisano od komica ful ful ful.. Odnelo te ovo strašilo dabogda, mislio sam da piše fuj, fuj, fuj.
Prvobitno napisano od planinar Da, da, živeli! Ziveli!!
Prvobitno napisano od Ma'at Kafana.. velkoM..
Prvobitno napisano od komica ijaooo.. nešto mutite ti i Cruz.. Prvo objasni šta ti znači "ful, ful, ful", jesi li za pokeraškim stolom?
Prvobitno napisano od Sarmica to ima veze ? Ima veze. Posebno se primećuje kada su na temi slike ili yutubovi..
Prvobitno napisano od komica velkoM.. Hvala.. Kad pre promeni avatar..?
Prvobitno napisano od planinar Prvo objasni šta ti znači "ful, ful, ful", jesi li za pokeraškim stolom? to je bila pesma.. moderna pesma.. ti to ne slušaš
Prvobitno napisano od Ma'at Hvala.. Kad pre promeni avatar..? od sinoć planiram, al nisam mogla da nađem pravo strašilo.. a i ovo ima neku grešku..
Prvobitno napisano od Ma'at Ziveli!! Vidiš ne mogu da te pratim.
Prvobitno napisano od komica od sinoć planiram, al nisam mogla da nađem pravo strašilo.. a i ovo ima neku grešku.. Gde vidis gresku..bas je cool.. Prvobitno napisano od planinar Vidiš ne mogu da te pratim. Ma to sam ja ..jedan gutljaj i patos...
Prvobitno napisano od komica Jesi i ti moj drug? Ma kako da ne, jedva čekam da odem.
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma