Prvobitno napisano od kojica samo bi uz ovce mogo i neke volove da dodaš i magarce.. i tako... Zašto ne, posebno magarce koji su bili popularni i pre dva milenijuma.
Magarci su uvek popularni...:raz_067:
Prvobitno napisano od kojica Kakav blizanac? To mi je kolega. Ima neka druga posla. Djavo ne spava... Pa što ne isterate đavola i iz njega?
Prvobitno napisano od kojica Magarci su uvek popularni...:raz_067: Ahaaa, a ima ih, nije da ih nema.
Prvobitno napisano od planinar Pa što ne isterate đavola i iz njega? Iz koga?
Prvobitno napisano od planinar Ahaaa, a ima ih, nije da ih nema. pa i ima ih...
iKo li vas ovako lepo naslika?
dok svira radijo..
Prvobitno napisano od kojica Iz koga? Iz
Prvobitno napisano od planinar iKo li vas ovako lepo naslika? Malo nam nekako glave došle okrugle, jel da? :raz_067:
Prvobitno napisano od kojica dok svira radijo.. A, neprevari, neprevari, ne uključujem ga ja više.
Prvobitno napisano od planinar Iz bog s tobom.. pa to je skoro svetac.. o kakvom ti to đavolu pričaš...
Prvobitno napisano od kojica Malo nam nekako glave došle okrugle, jel da? :raz_067: Zar bi ti htela da budu malo i na ćoše?
Prvobitno napisano od planinar A, neprevari, neprevari, ne uključujem ga ja više. Nemoj ni slučajno. Što i tebi da bude fino.
duša mi ulicom luta, bez kaputa..
Prvobitno napisano od kojica bog s tobom.. pa to je skoro svetac.. o kakvom ti to đavolu pričaš... Pa ti pomenu neke đavole uz njega, pa ko velim....
Prvobitno napisano od planinar Zar bi ti htela da budu malo i na ćoše? pa ti si neozbiljan... hoću da budu malo lepše, eto...
Prvobitno napisano od kojica duša mi ulicom luta, bez kaputa.. Eeee, pa ovo je hit koji bi se i meni svideo, bar prema tekstu.
Prvobitno napisano od planinar Pa ti pomenu neke đavole uz njega, pa ko velim.... Nesu uz njega, nego je otišao da se bori protiv njih.
Prvobitno napisano od planinar Eeee, pa ovo je hit koji bi se i meni svideo, bar prema tekstu. aha.. al ti ne smeš da slušaš naš radijo.. ja ti zabranjujem...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma