Prvobitno napisano od planinar U koji razred ti ide sin? Седми.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Mene sin upravo obavestio da hoće na takmičenje iz fizike E baš lepo...
Prvobitno napisano od kojica To ti pazi da ne zapostaviš Jelicu... Trudim se , koliko mi vremenske prilike dozvoljavaju.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Седми. Pa kakav je fizičar?
Prvobitno napisano od planinar Trudim se , koliko mi vremenske prilike dozvoljavaju. :raz_067::raz_067::raz_067: E mučena Jelica...
Prvobitno napisano od planinar Pa kakav je fizičar? Па ваљда је ОК, воли и вежба и има пет. Не мешам се ја у његово учење, све сам ради.
što sad ljubav ima s tim kad te više ne volim...
e, kvin....sin i fizika? pa hajde....onaj dinamometar je učinio svoje, a?
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Па ваљда је ОК, воли и вежба и има пет. Не мешам се ја у његово учење, све сам ради. ni ja se u fiziku ne bih mešala...
Prvobitno napisano od pričalica e, kvin....sin i fizika? pa hajde....onaj dinamometar je učinio svoje, a? Изгледа. Јоој кад се сетим алу фолије :raz_067:
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Изгледа. Јоој кад се сетим алу фолије :raz_067: i ja se sećam, a ne ti
Prvobitno napisano od kojica ni ja se u fiziku ne bih mešala... Ни ја. Ел сам писала... Мал чир да добијем. Ал не због физике но због наставнице.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Па ваљда је ОК, воли и вежба и има пет. Не мешам се ја у његово учење, све сам ради. Ooo, super. Ma, mamino dete.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Ни ја. Ел сам писала... Мал чир да добијем. Ал не због физике но због наставнице. sve fizičarke su zlo, naročito po školama.
Prvobitno napisano od kojica :raz_067::raz_067::raz_067: E mučena Jelica... Hm, more, more.
Prvobitno napisano od planinar Ooo, super. Ma, mamino dete. kako je Karakorumu?
znaci moram da sidjem da vas pozdravim ...
Ciji potpis?
Prvobitno napisano od kojica ni ja se u fiziku ne bih mešala... Ma nije važno, važno je da ti pevanje ide od ruke.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Изгледа. Јоој кад се сетим алу фолије :raz_067: Kakve, bre, aluforlije?
Prvobitno napisano od pričalica sve fizičarke su zlo, naročito po školama. A šta je sa fizičarima?
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma