Prvobitno napisano od planinar Ali kada malo bolje pogledam, nekako mi više ličite na neku kriminalnu drušinu. šta ti je to drušina.. aj pogledaj još malo bolje...
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od Man Meni žao planinara :raz_095: upade među ajkule... Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula.
Prvobitno napisano od Moonlight a kako da ga uvecam bre,kaaako,pripomozi saće on da ti pomogne.. samo će posle aljinče da ti bude premalo...
Prvobitno napisano od planinar Odlično, hajde malo konverziraj da vidimo kako to radiš. Pa s tobom nije teško
http://www.slepadeca.com
Prvobitno napisano od planinar Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula. Ja takvog ne poznajem.
Prvobitno napisano od planinar Nemoj da ti je žao, ko je preživeo kojicu ne bojise ajkula. a ja teo sa njom na sankanje ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Prvobitno napisano od kojica šta ti je to drušina.. aj pogledaj još malo bolje... Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce. Zadovoljna?
Prvobitno napisano od Kovač Pa s tobom nije teško A s menom jeste teško?
Prvobitno napisano od planinar Ali kada malo bolje pogledam, nekako mi više ličite na neku kriminalnu drušinu. Dobro veče planinar
Prvobitno napisano od planinar Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce. Zadovoljna? Ko, jeli mi? Pa ti si uvek govorio da sam ja fin čovek
Prvobitno napisano od Man a ja teo sa njom na sankanje ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj Seti se i mene u testamentu, pa ja sam te upozorio. Preživećeš ako je na budeš puštao iz vida.
Prvobitno napisano od kojica saće on da ti pomogne.. samo će posle aljinče da ti bude premalo... pa to se traži
Prvobitno napisano od Man a ja teo sa njom na sankanje ništa, napisaću testamenat za svaki slučaj eto... još uvek ima hrabrih..
Prvobitno napisano od Kovač Pa s tobom nije teško Znam, jer ne možeš da dođeš do reči.
Prvobitno napisano od planinar Evo prevešću ti napisano: ličite na kriminalce. Zadovoljna? ooooo.. pa ovo je teška uvreda... Ništa.. čekamo trećeg člana, pa ćemo da većamo kako da te kaznimo..
Prvobitno napisano od kojica A s menom jeste teško? Ti si prijo malko komplikovanija
planinar cini mi se da ti treba pomoc ...ili ?
Ciji potpis?
Prvobitno napisano od kojica ooooo.. pa ovo je teška uvreda... Ništa.. čekamo trećeg člana, pa ćemo da većamo kako da te kaznimo..
joj vidite mi avatar Man
Prvobitno napisano od Moonlight pa to se traži ko traži dobije pardon, nađe
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma