Kad obično ležete?
Kad obično ležete?
od ove toplote ne mogu ni da spavam kako kad oko 03:00 nekad 01:00 al uvek kasno
Obicno oko ponoci...
pa to je relativna konstanta
Ma ja ne spavam uopšte, samo jednom se živi...
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Spavnje je za luzere kako da spavam kad mogu da se provodim i da skitam do mile volje!?
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
[quote author=Crash and Burn link=topic=260.msg5351#msg5351 date=1250459662]
Spavnje je za luzere kako da spavam kad mogu da se provodim i da skitam do mile volje!?
[/quote]
dobro vece Dacho...skitnico
ferari crveno nikad ne spava
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
ja kako kad ...sad mislila da cu uspeti ali ne ide mi san na oci ....sutra cu ranije obecavam
Ciji potpis?
[quote author=Ninani link=topic=260.msg5353#msg5353 date=1250460104]
[quote author=Crash and Burn link=topic=260.msg5351#msg5351 date=1250459662]
[/quote]
dobro vece Dacho...skitnico
[/quote]
bro jutro
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Kad moram
znaci kad radim idem na spavanje i u 21h ili najjjjkasnije 23h
a kad ne moram na posao, kad mi se prispava
ovaj avatar nema veze sa mnom...
sad! :raz_022:
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
za 10 min
odmah idemo na spavanje ....
Ciji potpis?
posle ponoci kao svaka normalna vestica...
Kad si sam svoj gazda, pa ne moras da se budis uz veker onda se leze rano.. ujutru negde izmedju 2 i 3h. U suprotnom, verovatno bih legala pre ponoci.
volim da budem u krevetu pre ponoći, mada mi to ne garantuje okrepljujući san.
uglavnom pre ponoći, čak i ne volim kad legnem mnogo kasno.....nikad nisam bila taj tip.
где си пошла с крмељиве очи
...uvek kad mi se spava
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
večeras kad se završi film, za koji se nadam da je dobar
где си пошла с крмељиве очи