Шта мислите, шта супротан пол привлачи код вас?
Да ли је то лепота, шарм, духовитост, савршено тело, постови...
Чиме освајате?
Шта мислите, шта супротан пол привлачи код вас?
Да ли је то лепота, шарм, духовитост, савршено тело, постови...
Чиме освајате?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
svako ima nešto a ja imam vse...
Večnost je čista sadašnjost.
Видим ја да су сви стидљиви
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa, ovako..na osnovu onoga sto ja mislim o sebi, onda na osnovu onoga sto su mi nebrojeno puta muskarci rekli i na osnovu onoga sto cesto cujem da zene sapucu u mome prisustvu, ja zakljucujem sledece:
na prvi pogled ja paznju privucem prelepim licm i savrsenim telom
to mi je jasno cim udjem u neku prostoriju i cim nastane tajac u istoj
nakon toga, obicno led otopim svojim kulturnim, a ipak nonsalantnim ponasanjme, sto uglavnom ne ocekuju od zene koja izgleda popou mene
kada se ljudi malo u mom drustvu opuste, pocinju da primecuju moje duhovne kvalitete, tu na scenu stupa moje vrhunsko obrazovanje, nacitanost, elokventnost i magican duh, koji poput najfinije izmaglice obavija sagovornika i cini da se oseti nadasve prijatno, a ipak malkice ekscitirano i uzbudjeno
potpuno povrenje koje ljudi koji imaju srecu da me poznaju mogu da imaju u mene, iskreno prijateljstvo koje nesebicno pruzam u vidu svakovrsne pomoci i razumevanja, ljubav koju nestedimice poklanjam bliznjima ipak na kraju cine stavku koja osvoji srca ljudi koji me poznaju
...ipak je najbitniji prsonaliti...
Па за прво знам, о другом сам слушала.
Неје мени проблем да кажем кад је нека жена боља од мене.
Ko je srao van rupe ....?
Ono sto druge ljude opcini kod mene na prvi pogled ... je verovali ili ne ... iskrenost.
Primer: Stoji drustvo devojaka i momaka. Svi misle kako je jedna devojka zgodna i sexi, ja to kazem naglas.
Ko je srao van rupe ....?
Imam uniformu.
Ја деколте
ja imam bezobrazluk
i na to i osvajam, to sam vec rekla negde drugde
nekako muskarci kad me vide, ne ocekuju da budem bezobrazna, valjda im suvise nezno izgledam
i onda se malo zbune
a, kad su zbunjeni-onda su i gotovi
lepota nije sigurno...e sad...