Prvobitno napisano od G Jack ... Kratki Ja reko dopicnjak, a ti bi dzeka... :raz_067:
biraj ambalažu.....
Sve sami moderatori ovde. Samo Eva i ja obicni ljudi, Ziveli.
Prvobitno napisano od spermamen Sve sami moderatori ovde. Samo Eva i ja obicni ljudi, Ziveli. E,vid stvarno....ziveli
evo i za G-ja....
Prvobitno napisano od Zaga biraj ambalažu..... Sto da biram kad mogu da krenem redom...
Prvobitno napisano od spermamen Sve sami moderatori ovde. Samo Eva i ja obicni ljudi, Ziveli. nema to veze sa statusom već sa dobrim ukusom... za tebe mladiću na račun kuće pošto prvi put zalazite u ovu divnu čardu... od gazzzdarice...
Prvobitno napisano od Zaga evo i za G-ja.... A onaj drugi kratez si dobio na astalu
samo napred Šuki...doneće osoblje još iz magacina... ako Evica nije zaglavila u istom.....
Prvobitno napisano od Zaga nema to veze sa statusom već sa dobrim ukusom... za tebe mladiću na račun kuće pošto prvi put zalazite u ovu divnu čardu... od gazzzdarice... Ih Zago!!! Kako bre prvi put? Pa juce si se radovala kad sam dosao.
Prvobitno napisano od Zaga nema to veze sa statusom već sa dobrim ukusom... za tebe mladiću na račun kuće pošto prvi put zalazite u ovu divnu čardu... od gazzzdarice... Varas se za je ovo...
Prvobitno napisano od spermamen Ih Zago!!! Kako bre prvi put? Pa juce si se radovala kad sam dosao. jel vidiš ša se desi kad gazzdarica pije s gostima.....cccccc...ququ meneeeeeeee..... nećem više obećavam....
Prvobitno napisano od Zaga samo napred Šuki...doneće osoblje još iz magacina... ako Evica nije zaglavila u istom..... Medj' flasama.
Hvala Zago...
Prvobitno napisano od Schuhart Varas se za je ovo... Nije bre Suki!!!!! Coca Cola Zerooooooo!!!!!
Prvobitno napisano od Zaga jel vidiš ša se desi kad gazzdarica pije s gostima.....cccccc...ququ meneeeeeeee..... nećem više obećavam....
Ja bas htela da kazem
svi cugaju pivkana...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo onda od gazzdarice....
aj vi lepo uđite kod mojih momaka pa se sami poslužite čime želite.....
Prvobitno napisano od eva Ja bas htela da kazem Vidi se ko me ovde poznaje najbolje
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma