..auto...
..auto...
Sigurno. Ako oćeš da ga garažiraš.
I ako mećeš lance na njega preko guma.
Већи ауто, већа и сигурност.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ako si peko sto kila, itekako je bitno
što ova tema nije na automobilizmu...
Meni nije...
pa, ne bih volela da sednem u neki malešni auto....pa još prašnjav. missim, lep auto je normalan, s četvoro vrata...kad stavim pojas da mi nije tesno...dakle, bitno je koliki je.
где си пошла с крмељиве очи
Ja imao Trabant jedno vreme.
Bio milina za parkiranje. Samo malo gurneš neki kontejner i parkiraš u centru centra.
ne znam, moj ćale je uvek vozio automobile koji mogu da idu preko 200....valjda mu sve van beograda bilo kao avionska pista.
jednom ga čak i uhapsili na tadašnjem bulevaru lenjina i osvanuo naslov u ''večernjim novostima'' - ''pilot mislio da je bulevar avionska pista''...nije hteo da duva u balon, nije hteo da da krv na analizu, pa ga metnuli u novine...i da prenoći u zatvoru, kad je tvrdoglav.
где си пошла с крмељиве очи
Tjah... Ko jednom vidi creva rasuta po asfaltu nekako izgubi volju da jurca.
To je drugo. Ti si oguglao.
hajde da pojasnim malo:
Kroz postove na ovom forumu se nekoliko puta provuklo mišljenje da bi poželjan muškarac trebao da ima auto.
Budući da su slični i komentari u mojoj okolini, počeo sam ozbiuljno da razmišljam o kupovini istog.
E sad, budući da auto kupujem najviše zbog toga da bih popravio svoj seksualni život, zanima me mišljenje
kakav bi to auto trebao da bude (mislim da ne bi bilo dobro da bude mali i sivkast)
Zanima me šta je važno: veličina, boja, brzina, alu-felne...sedišta koja se obaraju... na šta sve da obratim pažnju?