Jedino sto ne bih voleo da radim, to je da...brojim tudje pare
ps. ne stigla me ta kletva
Jedino sto ne bih voleo da radim, to je da...brojim tudje pare
ps. ne stigla me ta kletva
...da budem rudar!! Zato kazu...hleb sa sedam kora!!Vala,sa sedamdeset sedam!!
policajac
da sam znao...policajac...
ne bih mogla da radim posao u kome se samo sedi, ili samo stoji po 8 sati
ili, samo lezi
ne bih mogla da radim posao koji se svaki dan radi bas po 8 sati
ne bih mogla da radim posao koji je svaki dan isti
mislim, mogla bih, kad bih morala, radila bih bilo sta kad bih morala, al nikada ne bih bila zadovoljna takvim poslom
Naucnim
bilo kakvo bavljenje prirodnim naukama
kancelarijski
neki posao od osam do pet
bankar,finansijer,ekonomista,racunovodja
doktor
ucetljica,profesor itd.
bilo koji posao koji stagnir,aintertan je, nije jako dinamican,nije promenljiv ( mora da bude promenljivo da mi drzi paznju i odgovara mom duhu )
bilo sta sto nije ambiciozno ,gde ne mozes da napredujes vec znas kako ce ti izgledati karijera i narednih 20 godina mozes da predvidis svoje korake
poslovi koje bih radila
ova dva kojima se bavim
dodala bih jos i ples,eventualno pevanje
novinarstvo ( i danas donekle zalim za ovimbuduci da mi je u porodici i u krvi,a i mislim da bih bila odlican novinar ali opet-novinarstvo u vezi kriminala,mafije itd )
inspektor ( ali za slucajeve tipa ubistva,silovanja, mafija itd )
psiholog u policiji
isla u vojsku
psihijatar u ludnici
socijalni radnik
plasticni hirurg
nesto u vezi fotografije, mode
Pride,vojnicku nisam htela izmedju ostalog jer je vojska disciplina...a ja sam htela da idem amo gde toga nema..... policijska...
bolje je pitanje kojim poslom bi uopšte mogao i hteo da se bavim mogao bih fotograf da budem, eto.. ako mi neko obezbedi prikladnu opremu..
pa nikad ne bih radila kao pekarka,ni prodavačica u pekari..konobaja ne bih bila..šta znam..radije bih čistila..ako mogu da biram..
lekar ili veterinar - obolela bih od svih srcanih oboljenja posle jedno godinu dana takvog posla.
da,,definitivno lekar i veterinar nikada
znaci, pekar, lekar i veterinar apotekar moze
Nikad ne bih pravila kore za pite i gibanice, niti radila u mini marketu, takodje ni konobarisala... ako moze neka mirna funkcija sa koznom foteljom i dobrim LD
može apotekar..al bi mi bilo dosadno
Fajf, ti to iz licnog iskustva?
ovaj pa nikad (vise) ne bi radila stampariji....
nikada ne bih radila u mesari
E kad god sam rekla da nesto ne bih nikad radila, to me je uvek strefilo. Tako da, NIKAD NE BIH BILA DIREKTOR, recimo
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....