Sad ću ja to srediti uz opasku da svako stvaranje forumskih parova povlači određenu dozu ljubomore ... Iskustvo![]()
Sad ću ja to srediti uz opasku da svako stvaranje forumskih parova povlači određenu dozu ljubomore ... Iskustvo![]()
ma nema bre tu ljubomore mi smo bre razbibriganci breeeeeeeeeee..........sta sad ja treba da budem ljubomorna na sve vas jal ste mladji i lepsi...(mladost sama po sebi je uvek lepsa) -jok more ovo je samo sala....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
ako vec mogu da biram bolje da i jaudem sa Micom nego sa nekim od ovih nasih momaka...brate slatki veze nemaju da se udvaraju,ne znaju da se ljubu,a tek da voleeeeee,mjok...necem nikog od njih,ili mozda hocem jednog...ali to nije tiberijus...mislim se mislim kome da se dam...
nesam ljubomorna ,živ mi ti![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
zato ja moju krijem kao zmija noge
nema koj da se prikači za men' :raz_114:
nesam odovud![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
i ja bih da me spojite s nekim ali taj ne dolazi ovdea ja ne idem tamo :crycry:
![]()
Ciji potpis?
nisam čuo.:raz_073:
doduše čuo sam u dva navrata da se od mene traži trica.
al to niste bile vas dve.
tojes jedared sam čuo da to planiraju brez mog znanja, a u jednoj drugoj situaciji sam od ljubazne forumašice bijo udostojen ličnog poziva
e, super onda
znaci nije iz koristoljublja, nego samo iz ljublja![]()
ja bi spojila Z i G , Marlona i sani , Mana i kraljicu, Kojicu i Zazija ( Lilu izvini ali ovo za tvoje dobro pobili biste se inace) .....i mene bih spojila...
... oh nemogu da pisem na ovoj temi tesko mi
....
Ciji potpis?
ništa od tog posla...
najbolje da se svako sa svakim spoji pa da budemo jedna velika srećna porodica..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
mislis da je moguceZ?
mislim da nam nedostaje malo vise strpljenja i mnogo vise tolerancije ..... ali nista nije nemoguce
i da, ja sam za, ali ja po defaultu svekrvu turam u porodicu ( tako me ucili od kad sam se udala, ko Zazija o tasti ) , ako nju ne racunate tu onda moze .
Ciji potpis?
Ja sam za.![]()
Što da ne.. kad smo mogli u mozak, više ništa nam nije strano...![]()