Čet mi je isključen pa bih zamolio ako je ikako moguće da se ova greška ispravi.....
Stvarno nema smisla....ceo dan se zajebava sa kosovskim pesmama i sranjima...pa neka dodje noću i piše...kada nismo tu
Ne zajebava se, radi baš ono za šta i postoje forumi, postuje na temama
Ako si mislila da ti smeta poštar na čatu, imaš pričaonicu u kojoj je poštaru zabranjen ulaz
I pripazi malo na izražavanje
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ne briši mi post...ima privilegije i može da radi šta hoce... ...ako treba iskopiraćemo ceo net ovde ako je svrha svega ovoga ovde.
Važno da ti nemaš privilegije
Koliko sam puta opominjao za kačenje slika na čatu, ukidao tu opciju... pa opet teraš po svom.. i gle čuda...nisi banovana nijednom...
da ne spominjem tvoje vulgarnosti...
Umro mi čet ....
elem vako...sretan vam drugi rodjos iako mi idete na zivana a vidim i ja vama te stoga zvanicno podnosim zahtev za trajni ban nika marlon, a sve posle poznate situacije od pre dvadesetak dana. nik marlon nije dostojan reprezent neverbalne komunikacije finog i kultivisanog odmerenog nivoa koji je primeren ovom tako uzvisenom mestu spontane komunikacije gde nediskreno i napadno moglo bi se reci simbioticki atakuje na ostale forumske ucesnike izazivajuci u njima odbojnost i podsticuci pritom najnize nagone na racun svoje efemernosti koja je deja vu vec poznata svima iz vl sveta....
u to ime vas bivsi kolega marlon ovde pozdravlja poslednji put, u najboljoj nameri da napredujete i dozivite desetogodisnjicu ovog foruma i da emancipiono ne licite ni na jedan drugi vec da budete sami sebi jedini samostalni uzor. sve najbolje..... najiskrenije.
bye.
Hvala na lepim željama
ja nemam primedbi..
edit>u stvari imam!
jedna neimenovana osoba mi je bez moje dozvole turila potpis..
al potpis je bio super najkul, i ja sam se s njim srodila ko da je moj rodjeni
e onda mi ista ta osoba ukinula potpis, isti taj , i ja zahtevam da mmi se vrati! potpis!
misim ako cete se tako igrati sa emocijama nas nezasticenih korisnika, ja ..ja..
trolovi
i ja imam primedbe
imam primedbu na temu jehovin svedoci... istina
tema je ne samo sto je imbecilna nego i ima takve komentare...
pa trazim da se izbrise...
Ne mogu ja da znam šta je tu istina a šta ne
ne vidim da si tvoju tvrdnju argumentovala, za razliku od drugih...
Ništa ja tu ne bih dirao
I dalje imam primedbu