Prvobitno napisano od Tiberius El to vrisak za pomoc il eto...samo tako hahahah..vid kuma meni je kasno da vristim da ocu cerku.. @dita, @prico..prelepe su devojke
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Prvobitno napisano od sani hahahah..vid kuma meni je kasno da vristim da ocu cerku.. @dita, @prico..prelepe su devojke hvala.
где си пошла с крмељиве очи
Jedna od malo pre
Prvobitno napisano od PRCKO Jedna od malo pre ....ijaaaoooo....dušica mala skako se lepo smestila)))
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
...hahaha....ludi ste.
Prvobitno napisano od affrodiita ....ijaaaoooo....dušica mala skako se lepo smestila))) Jeste,a prekrstila noge i stavila ruku na obraz kao filozof. Na tatu Prvobitno napisano od eva ...hahaha....ludi ste. Moramo malo
Ruben, pre tri godine
izvini a ko je ruben?
Prvobitno napisano od misticlady izvini a ko je ruben? Moj sin
stvarno?nisi pricao o njemu...znam za cerke,bas lepo.koliko ima godina?
U 12.-oj je sada
lici na tebe...slatko dete.otkud ime Ruben,meni deluje nemacko?
Prvobitno napisano od misticlady lici na tebe...slatko dete.otkud ime Ruben,meni deluje nemacko? Najstariji sin Jakova bre staro ime al retko
znaci biblijsko ime...sto si nam ga precutao jebote...ili i ti kao svi ocevi vise si vezan za zensku decu
Prvobitno napisano od misticlady znaci biblijsko ime...sto si nam ga precutao jebote...ili i ti kao svi ocevi vise si vezan za zensku decu 80% imena su Biblijska nisam, niko nije pito
nije mi palo na pamet da pitam,jer na fejsu ga nemas u onim slikama gde ti je porodica
Prvobitno napisano od misticlady nije mi palo na pamet da pitam,jer na fejsu ga nemas u onim slikama gde ti je porodica Bogat sam ja decom bre, ne mogu sva da stanu:raz_067:
neka su ziva i zdrava
missim..Tibitju...pa koliko imas dece...ako nije tajna?
Prvobitno napisano od misticlady neka su ziva i zdrava Sva deca ovog sveta
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma